keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Wilsonin fittauksessa

Ammattilaiset on ammattilaisia. Vaikka vetelet mitä tahansa banaanilyöntejä harjoittelualueella sinne ja tänne, niin oikeat miehet osaavat silti katsoa mittareidensa avulla sinulle oikeat golfvälineet. Tänään kävin asian itse toteamassa Wilsonin fittausgurujen valvovien silmien (ja laitteiden) alla Vantaan Megarangella.

Päivän lyöntivire oli melkolailla katastrofaalinen, mutta siltikin sain selkeän palautteen ja vankan mielipiteen siitä, millaiset välineet toimisivat parhaiten omissa lyönneissäni. Juuri tätä siis tarkoittaa käsite "fittaus". Olemme kaikki erilaisia, ja yhdelle toimivat välineet eivät välttämättä ole se paras ratkaisu toiselle. Käytti juuri niitä mailoja esimerkiksi Padraig Harrington Major-turnausta voittaessaan tai ei.

Megarangelta löytyy mukavat 100 lyöntipaikkaa

Demopäiviä järjestetään täälläkin tiuhaan tahtiin

Tilaukseen meni tänään seuraavat kepit, vartena kaikissa Project X Black 6.0:


Wilson D-100 driver, loft 10,5 astetta

15-asteinen puu-3:nen, D-100

Uskomattoman hyvän tuntuiset D-100 hybridit 19- & 22-asteisina

Wedget 52- ja 58-asteisina (näissä toki rautavarret)

Oli mukava iltasessio Vantaan Megarangella pienestä lyöntien epävireisyydestä huolimatta, ja nyt vain odotetaan vesi kielellä että uudet mailat saisi bägiinsä mahdollisimman pian. Tämän jälkeen käytössä on vanhojen FG Tour rautojen jatkonakin oikeat välineet, loppu on sitten miehestä kiinni.! Todella hyvän tuntuisia ja näköisiä mailoja kaikki + varsivaihtoehtoja on varmasti jokaiselle.

Fittaukseen kannattaa ehdottomasti mennä, vaikkei päivän lyönti ihan olisikaan kohdillaan. Mailanpään nopeuden, tulokulman, jne arvojen avulla saa varmasti bägiinsä omaan svingiin paremmin soveltuvat kepit, kuin mitä siellä tällä hetkellä on. Tämä voi hyvinkin pudottaa kierrostulosta jo yksinään muutamalla lyönnillä, puhumattakaan mentaalisesta vaikutuksesta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti