torstai 18. heinäkuuta 2013

Annilan klubiottelu

Tiistaina käytiin Mikkelissä, jossa oli jokavuotinen seuraottelu Golf Porrassalmen ja Linna Golfin välillä. Lähdimme otteluun puolustavana pokaalin hallitsijana.

10-henkisessä ottelussa pelataan joka vuosi reikäpeleinä 2 scrambleä, ja 6 normaalia ottelua. Joukkueen kokoonpanosta vähintään kolmen täytyy olla kauniimpaa sukupuolta edustavia.

Annilan kentän miellyttävä maalaismiljöö

Ottelu oli, kuten yleensä aina, erittäin tiukka, ja ratkaisuksi nousi kapteenien ja puheenjohtajien scramble. Voitot ja pisteet nimittäin olivat taiston tauottua tasan 4-4, ja ottelun sääntöihin on kirjattu, että tuo ottelu ratkaisee siinä tapauksessa.

Annilan väki voitti tuon ottelun viimeisellä griinillä, joten tiukemmaksi seuraottelu ei olisi voinut mennä. 

Itse pelasin päivän toisessa scramblessä, jonka puolestaan voitimme murskaavin 8/7-luvuin. Yhtään bogey-tulosta emme tehneet, ja olimme ottelun ratkaisseella 11. griinillä 2 alle parin.

Seuraottelu on jatkunut nyt 8 vuotta, ja Golf Porrassalmi johtaa voitoin 5-3. Toivotamme siis Annilan väen tervetulleeksi jälleen ensi vuonna Linnalle, jolloin aiomme tasoittaa tuota tilastoa..

Paluumatkalla koimme vielä mielenkiintoisen tilanteen, kun osuimme paikalle juuri sattuneelle hirvikolaripaikalle. Topi vanhana metsämiehenä ei tilanteesta hätkähtänyt, vaan käskytti porukan ulos minibussista ja vetämään hirven pois tieltä. Enpähän ole tällaistakaan ennen tehnyt.

Topi ja Vesa hoitamassa tilannetta kuntoon

Nuoren hirviuroksen kova kohtalo

Hirveä lukuunottamatta tilanteessa ei onneksi ollut käynyt sen pahempaa kenellekään. Kolarin ajanut nuori mieskuljettaja säilyi vammoitta, ja oli pientä shokkia lukuunottamatta kunnossa. Kuten toivottavasti hänen autonsa vakuutuksetkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti