maanantai 14. huhtikuuta 2014

Testissä Suunto Ambit2 R HR

Suunnon GPS-kellojen tuoteperhe kasvoi maaliskuussa myös hiukan edullisemmalla mallilla, josta on riisuttu hiukan ominaisuuksia monilajiurheiluun liittyen. Malli tottelee nimeä Suunto Ambit2 R HR.


Ominaisuuksia kellossa on edelleen lähes kaikille kuntoilijoille riittävästi ja valittavissa on kaksi värivaihtoehto, musta ja valkoinen. Kellon silikoniranneke istuu jokaiseen ranteeseen mukavasti, ja pysyy hyvin paikallaan liikuttaessa.

Kellosta löytyvät tarkasti toimivat tutut ominaisuudet mm matkan, nopeuden, sykkeen ja energiankulutuksen mittaamiseen. Lisäksi voi ladata monia sovelluksia harjoitusohjelmista ja intervalliharjoituksista aina virtuaaliseen vastustajaan sekä vaikkapa maratonajan laskemiseen saakka.

R-mallissa on muutamia uusiakin ominaisuuksia, jotka valmistaja lupaa lisätä myös muihin Ambit2-malleihin kevään päivitysten yhteydessä. Näitä ovat mm askeltiheyden mittaaminen suoraan käden liikkeestä ilman Foot Podia, joka on juoksijoille luonnollisestikin tarpeellinen tieto.

Kellon suositushinta on 250 euroa (HR-versio 300 euroa). Testaajan tunne on sellainen, että nyt on hinta-/laatusuhde harvinaisen hyvin kohdillaan.

Lisätietoa laitteesta ja sen kaikista teknisistä ominaisuuksista voi lukea täältä: Suunto Ambit2 R HR.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti