lauantai 14. kesäkuuta 2014

Köyliö - Paukku 14.6. otteluraportti

Paukku matkasi aurinkoisena, joskin hiukan kolean tuulisena kesäkuun lauantaina Köyliön vieraaksi. Ennakkoasetelmat ennustivat Paukun hallintaa, ja tunnelma kopissa ennen peliä oli sellainen, että 3 pistettä jäisivät miesten matkaan vaikka väkisin.

Aurinkoinen Köyliön kenttä peltojen keskellä

Mutta mutta, kuinkas se sitten menikään. Kapteeni Peltosen sanoin: "Köyliössä tahkottiin eriskummallisin peli miesmuistiin. Tapahtumia riitti jos jonkinnäköisiä".

1. jakson alussa molempien joukkueiden sisäpeli oli syväjäässä, 2 ensimmäistä vuoroparia pelattiin alle varttitunnissa. Köyliöltä oli tässä vaiheessa käynyt mailan varressa vaivaiset 8 miestä. Paukku sai sentään 2. vuoroparissa yhden juoksun aikaan (Lyöjä Markus Sovelius, tuoja Mikko Viljanen) ja johti 1-0. 3. ja 4. vuoropari eivät juurikaan tuoneet muutosta, mutta Köyliö kiri kalkkiviivoilla ohi harhaheiton ja vapaataipaleen turvin. 1. jakso Köyliölle juoksuin 2-1.

Harmituksen määrän aisti tauolla pukukopissa kilometrien päähän. Onneksi tiedossa oli, että 2 pinnaa olisi otettavissa rutiininomaisella peruspelillä, ja ne päätettiin myös viedä mukana Hämeenlinnaan.
Ulkopeli piti edelleen lähestulkoon erinomaisesti, mutta kun sisällä sählättiin 1.jakson malliin, lähdettiin 4.vuoropariin Paukun johtaessa jälleen niukasti 1-0 (2. vuoroparissa Joonas Soramäki karkasi kotiin harhaheiton turvin). 4. aloittavalla Köyliö sai tehtailtua ottelun 1. lyödyn juoksunsa, ja toinenkin oli enemmän kuin lähellä. Paukun onneksi tämän lyönnin lyönyt pelaaja lähti etenemään kakkospesää kohden voittotuuletusten kera, ja Paukku ennätti tehdä miehestä kakkoselle 3. palon ennen etenijän ehtimistä kotipesään. Taisi joku jo luulla lyöneensä voittojuoksun, vaikka tasoittava vuorokin oli vielä käyttämättä...

Paukku sai tasoittavallaaan rakennettua ajolähdön perussuorituksilla, ja Timo Niemi-Nikkola täräytti Tony Vuorisen vastustamattomasti kotiin 3-saumasta. Olisikin ollut todellinen katastrofi jos tästä pelistä ei olisi saatu pistettäkään kotiinviemisiksi. Hiukan kieltämättä hymyilytti edelleen tuo vastustajan pelaajalle sattunut hienoinen kömmähdys, varsinkin tässä vaiheessa kun oli päästy rinnalle ja ohi.

Täten päästiin supervuoroon, jossa puolestaan ymmärrettävästi sisuuntunut Köyliö rakensi ajolähdön hyvillä lyönneillä, saaden myös juoksun lyödyksi 2 palon tilanteessa.

Paukku tuli sisävuoroon sisuuntuneena, ja rakensi ajolähdön myös vaivoitta. Toisena kotiuttaja lyömään astunut Markus Sovelius iski Köyliön pojille 2-jatkeelta merkkaamattomalla lyönnillä luun kurkkuun. Pallo painui läheiseen peltoon sellaisella voimalla, että kotiin ehtivät Matti Asunmaa sekä Ville Peltonen, ja peli päättyi siihen.

Hyvää tässä ottelussa oli ulkopeli ja nousu 2 kertaa rinnalle & ohi tiukassa tilanteessa. Sisäpeli oli kuitenkin niin surkeata, että miettimistä jäi taas seuraavaan koitokseen.

Seuraava peli on ensi keskiviikkona 18.6. klo 18:00, kun Paukku saa vieraakseen ykkössarjasta tipahtaneen Helsingin Puna-Mustat. Tiukka koitos on siis jälleen luvassa, vielä kerran ennen 2,5 viikon kesätaukoa.

Pari pinnaa jäi tuliaisiksi, yhden pisteen, sokerijuurikkaiden & perunoiden jäädessä Köyliöön.

Paukun sisäpelin tilastot

Otteluseuranta

Loput tilastot bittilähteen palvelusta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti