tiistai 25. marraskuuta 2014

Testissä TomTom Golfer gps-golfkello

Sain tänään käsiini TomTomin uuden golfkellon, vihdoin golfareilla on siis vaihtoehto Garminille, joka on pitkään dominoinut ko markkinaa. Kuten kaikissa muissakin TomTomin tuotteissa, käyttöönotto vaatii laitteen herättämisen laturilla, samalla tulee suoritettua sen konfigurointi nopeasti ja vaivattomasti. Ja sitten testaamaan.

Linna Golfin 1. tiillä

Laitteen käyttö ei vaadi koulutusta, eikä ohjekirjan lukemista. Käyttöliittymä on yksinkertaisuudessaan lähestulkoon nerokas. Kun laitteen käynnistää, se ehdottaaa heti kenttää, missä olet, gps-signaalin haku kesti noin 5 sekuntia. Sitten painaa kerran oikealle, ja olet pelaamassa.

Matkaa on 315m väylää pitkin, ja 307m suoraan

Aloitusnäytössä näkee millä väylällä on, väylän par-luvun ja etäisyydet griinin eteen, keskelle ja taakse. Seuraavassa näytössä 100, 150 ja 200m layup-etäisyydet. Lisäksi löytyy näytöt: kello, peliaika, kuljettu matka ja kalorit. Ja lopuksi voit syöttää tuloksen ko väylältä.

Väylän tulos keskellä, kokonaistilanne ylhäällä

Tämän lisäksi laitteessa pitäisi olla myös matkat esteisiin ja tiedot esteiden sijainnista griinin ympäristössä. Tämä ominaisuus lienee käytössä jos valmistajalla löytyy ko kentästä nämä tiedot. Voi olla, että joiltain Suomen kentiltä nämä jo löytyvät, ja joidenkin osalta työ on vielä kesken.

Mukavan näköinen, kokoinen ja tuntuinen kello muutenkin. Ovh on 249 euroa, ja alkuun näitä saa mustalla sekä valkoisella rannekkeella. Kuten muissakin TomTomin kelloissa, rannekkeen voi vaihtaa lennosta vaikkapa päivän muuhun asustukseen sopivaksi. Rannekkeet ja laturi sopivat toisiinsa mallista riippumatta.

Kello on nyt myynnissä, omasi voit tilata esim täältä: sales(at)a2finland.fi.

Video: TomTom Golfer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti