keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Anaga Marathon 8.12. 44km 2650m

No huh huh.!

Mihin ihmeeseen sitä taas tuli haastettua itsensä mukaan.!? Synttäripäivän humussa voi näemmä tehdä kaikenlaisia päätöksiä. Toiset on järkevämpiä, toiset vähemmän. Ilmeisesti se alkaa mennä päivä päivältä enemmän siihen suuntaan, että mitä hullumpi idea, sitä suuremmalla innolla siihen tulee lähdettyä mukaan.

Eilen lähti siis ilmoittautuminen tapahtumaan nimeltään K42 Anaga Marathon, joka starttaa 8.12.2013 klo 9:00. Kyseessä on "vaativahko" maastomaraton, matkaa kertyy 44km, ja pystysuoraa nousua täysin epäinhimilliset 2650 metriä.! Tapahtumapaikkana toimii Teneriffan koilliskärjen luonnonpuiston vuoristo.


Nyt laitetaan mies kyllä todelliseen testiin, aikatavoitetta en kylläkään nyt tälle matkalle suostu asettamaan. Toivotaan toki hyvää keliä, jotta maisemat avautuisivat mahdollisimman hyvinä koitoksen varrelta. Sikäli kun niitä omien silmien sumuisuudelta kuitenkaan näkee..

Tässä olisi vähän kuvakoostetta aiemmilta vuosilta. Niistäkin huomaa ettei reissu sopine ihan rapakuntoiselle. En sitten tiedä kuinka järkevää pitkään viivytetyn kesälomansa ensimmäinen päivä on käyttää tällä tavalla, ja kuinka pitkään jalat ovat mahdollisesti täysin kuolleet koitoksen jäljiltä.

Toivotaan että:
1. pääsee terveenä starttipaikalle
2. luette joskus raportinkin, ts. selviän hengissä koettelemuksesta

Että sellaista raporttia täältä Malmöstä. Kohta suuntima Köpiksen kautta kotiinpäin. Ja huomisesta alkaen voisi varmaan käydä vähän normia enemmän juoksemassa. Tuloksista tai osallistujalistasta en bongannut yhtäkään suomalaiseen, tai edes pohjoismaalaiseen viittaavaa nimeä, joten pitänee ottaa Suomen lippu mukaan ja tökätä jollekin nyppylälle matkan varrella..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti