sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Hiukan lepoa välillä

Kun kroppa on väsynyt, oli syynä sitten joku päälle ylittävä lenssu, liika treenaaminen tai näiden kombinaatio, pitää ymmärtää levätä. Näin tein itsekin tällä viikolla. Jotenkin ei vaan ollut sellainen olo, että treeni maistuisi muutenkaan. Onneksi sekin meni pian ohi.

Viikosta tuli lopulta hyvinkin kevyt, toki siellä on maanantain kova sähly-vetoketteryys-kuntopiiri-sähly, tiistain hyvä puntti ja tämän päivän kova sauvarinne Aulangolla. Mutta kun koko muuhun viikkoon tuli vain pari kevyttä pyöräilyä ja yksi toiminnallinen kuminauhajumppa, niin viikon rasitustasoa ei voi kovaksi kuvata.

Vaikkei olo tänäänkään vielä ollut vireimmillään, mäessä huomasi että jalat on saaneet lepoa. Ajat olivat viime viikkoa huomattavasti parempia, ja takaisinkin jaksoi juosta virkeämmin siitä huolimatta.

Vuorossa oli Aulangolla 10 nousua, joista 4 rappusissa, ja 3 juosten niin paljon kuin lähtee. Kokonaisnousua kertyi 780m, matkaa tuli 20km ja aikaa kului 2h 30min. Että ei kai tämäkään sentään puhdas lepoviikko ollut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti