tiistai 17. joulukuuta 2013

Vaellus Teneriffalla, Anaga, Chamorga, PR-TF 6, 6.3 ja 6.1

Hiukan heikosti on tullut raportoitua Teneriffalta, tosin eihän sitä nyt lomallansa pidäkään koko aikaa olla netissä roikkumassa. Kirjoittelen kyllä aiemmistakin vaelluksista täällä lähipäivinä, mutta tässä nyt alkuun tuorein jotta pääsemme jälleen suoraan reaaliaikaan.

Tänään tuli otettua jälleen suunta Anagan luonnonpuiston huimiin maisemiin, ja kelikin suosi oikein toden teolla, varsinkin kuvaukseen oli kyllä niin otollinen ilma ettei paremmasta väliä. Vaikka eihän se kuvien otto nyt itse tarkoitus tietenkään ole, vaan luonnossa liikkumisesta ja maisemista nauttiminen.

Ajelimme Anagan perimmäiseen kolkkaan, ja kiersimme koilliskulman vaellusreitit PR-TF 6, 6.3 ja 6.1. Joidenkin arvioiden mukaan tähän pitäisi mennä varmaan joku 7-8 tuntia, mutta kaikkihan riippuu tietenkin vauhdista. Matkasimme varsin reippaasti, tosin kuvia otettiin vielä sitäkin reippaammin.

Tässä kuvakokoelmaa päivästä. Ja kuviinhan nyt ei saa taltioitua puoliakaan totuudesta.. Mutta jos lähdet Teneriffalle vaeltamaan, niin tämä reitti pitää aivan ehdottomasti kokea. Muita turisteja ei ole tungokseen saakka, toisin kuin ilmeisestikin joillain suosituimmilla reiteillä tuppaa jo nykyään olemaan. Eikä sinänsä ihme, lähtöpaikkaamme Chamorgaan saa kyllä niinkin läheltä kuin Santa Cruzista ajella jonkun tovin pieniä kiemuraisia vuoristoteitä pitkin.

Mutta se on pieni vaiva tästäkin kokemuksesta. Voittaa hotellin altaalla lillumisen mennen tullen.!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti