maanantai 7. heinäkuuta 2014

EM-kisojen avajaiset Hml torilla

Golfin miesten amatöörien EM-kilpailut avattiin tänään Hämeenlinnan torilla. Joukkueet esittäytyivät yleisölle muutaman puheen kera, ja sen jälkeen kisat julistettiin avatuiksi. Mukana on 6-miehiset joukkueet 16 maasta. Suomen joukkue lähtee hakemaan parasta sijoitustaan koskaan näistä kotikilpailuista, jotka käydään Linna Golfin huippukuntoisella kisa-areenalla.


Ensimmäinen lyönti lähtee ilmaan huomenaamulla klo 7:30. Jo heti ensimmäisessä lähdössä on mukana myös sinivalkoista väriä, kun Lauri Ruuska saa kirittäjikseen maailmanlistalla kymmenentenä majailevan Englannin Ryan Evansin, sekä Belgian Samuel Echiksonin.

Muut suomalaispelaajat ovat Erik Myllymäki (joka toimii myös joukkueen kapteenina), Albert Eckhardt, Kristian Kulokorpi, Linus Väisänen ja Miki Kuronen.


Kilpailuissa pelataan tiistaina ja keskiviikkona lyöntipeliä, jokaisen maan 5 parasta tulosta lasketaan mukaan, kun joukkueet laitetaan paremmuusjärjestykseen näiden päivien jälkeen. Tähän mennessä Suomen miesten täytyisi olla 8:n parhaan maan joukossa, jotta unelma voitosta säilyisi elossa.

Kolme viimeistä päivää (to, pe ja la) pelataan reikäpelejä, ja joka päivä täytyy voittaa vastustajansa päästäkseen taistelemaan voitosta lauantaina. Muut maat pelaavat sijoitusotteluita, joten kaikki maat pelaavat joka päivä.

Toivotaan että yleisökin löytää sankoin joukoin Suomen miehiä kannustamaan. Jokainen golfari iästä ja taitotasosta riippumatta oppii varmasti uusia asioita myös omaan peliinsä liittyen, kun seuraa huippumiesten tekemistä kentällä.


Turnauksen kisasivut löytyvät täältä: http://www.eatc2014.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti