torstai 10. heinäkuuta 2014

Kisapäivä nro 3, reikäpelit

Torstaina kisattiin erittäin tiukkoja otteluita lähestulkoon kaikkien joukkueiden kesken. Korista A jatkoon selviytyivät Englanti, Irlanti, Skotlanti ja Espanja. Väkieräparit ovat Englanti-Irlanti ja Skotlanti-Espanja.

Suomi pelasi hyvin, ja pitkään näytti siltä, että Hollantilaiset saadaan kukistettua. Suomi oli neljässä ottelussa johdossa, kun oli pelattu 12 reikää. Varsinkin reikäpeleissä tilanteet voivat kuitenkin muuttua erittäin nopeasti suuntaan tai toiseen, ja lopulta Suomi joutui taistelemaan päästäkseen edes jatkorei'ille.

Kaksi ottelua lähti etenemään äkkikuolema-periaatteella ykköstiiltä eteenpäin, ja vaikka Suomi hallitsi tilanteita molemmissa, niin Hollantilaiset pelastautuivat pahimmistakin paikoista tasoihin saakka. Ja lopulta myös voittivat ns metsä-birdien avulla koko ottelun.

Näin ollen Suomen osaksi jää perjantaina ja lauantaina taistella putoamista vastaan, perjantaina on voitettava Portugali, ja lauantaina vielä otteluparin Islanti-Itävalta voittaja, jotta paikka tässä ylemmässä lohkossa säilyisi myös ensi vuodelle.

Alla muutama kuva kolmannelta kisapäivältä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti