perjantai 26. syyskuuta 2014

Tarina reikäpelifinaalista 20.9.

20.9. pelattiin Shoot Outin lisäksi Linna Golfin reikäpelimestaruudesta 2014, finaaliin olivat tiensä raivanneet Patrik Leino ja Antti Luukkanen.

Alkuun käytiin kannustamassa Shoot Out liikkeelle

Ottelun alkureiät voitettiin vuorotellen, ja ottelu oli 5 reiän jälkeen vielä tasan. Tämän jälkeen Patrik kiristi hiukan tahtia, voittaen peräkkäin reiät 6, 7 ja 8.

2.väylän sumuista aamunäkymää

Patrik taistelee 2. griinibunkkerissa

3.väylänkään griiniä ei tiipaikalta nähnyt ollenkaan

Siellä se 4. väylä jossain on

Väylällä 9 muuttuu ääni kellossa, kun Antti puolestaa ottaa reikävoiton, jatkaen samaa rataa väylillä 10 ja 11. Jälleen ollaan tasoissa, ja tuntuu ettei tämä ottelu tule ihan heti ratkeamaan.

Klubitalon kohdalla edelleen heikohko näkyvyys

Patrik tavoittelee griiniä 10.väylällä

Tämä finaalikamppailu paljastuu todelliseksi vuoristoradaksi molempien osalta, kun Patrik tekee birkun väylälle 12, ja vie perään myöskin väylät 13 ja 14. Tilanne jälleen 3up Patrikille, kun jäljellä on enää 4 väylää.

Molemmat pelaavat hiukan ailahtelevasti koko päivän, ja 15 väylällä Antti tekee puolestaan birdien, vieden tiukasti taistellen myöskin väylät 16 ja 17 heti perään. Antin kannalta jo lähes toivottomalta näyttävä tilanne on jälleen käännetty tasoihin, ja jäljellä on enää 18. väylä.

Shoot Out-kisaporukka on otettu kiinni jo 16.väylällä, tämä ryhmä osoittaa hienoa urheiluhenkeä jääden jännittämään ja kannustamaan reikäpelifinaalia 18. griinin viereen. On meillä vaan hieno porukka Linnalla.!

Molemmat tekevät hiukan eri reittejä bogeyn 18.väylälle, seurauksena uusinta. Yhteistuumin päätetään palata väylän 18 tiille. Patrik lyö avauksensa väyläbunkkeriin, ollen hiukan epäonninen jatkolyönnissään. Kun Antti puolestaan chippaa birdieyrityksensä griinin edestä n 40cm päähän reiästä, niin tämä riittää tänään 1. uusintareiän voittoon ja reikäpelimestaruuteen 2014.

"Tänään ei näemmä ollut vielä Patrikin vuoro, mutta mies on kehittynyt huimasti parilla viime kaudella. Pate tulee olemaan tiukka vastus myös ensi vuonna yhdelle jos toiselle, kun ratkotaan seuraavan kerran lyönti- ja reikäpelimestuuksia", ylistää Antti hyvin taistelutta vastustajaansa.

Kiitos kaikille osallistujille, toivotaan että ensi vuonna kehitys jatkuu samaan suuntaan ja saadaan jälleen uusi ennätys osanottajamäärässä tässäkin kilpailussa.

Patrik (vas.) ja Antti (kuva by Kjell Paul)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti