keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kauden kolmas golfkisa

Tämä työpäivä liittyi melkolailla golfin maailmaan. Aamupäivä suunniteltiin erästä nimeltämainitsematonta golfkiertuetta, jossa yhtiömme on mukana. Mielenkiintoisia juttuja ja yhteistyökumppaneita kieltämättä.

Aamupäivän kokouspaikka

Palaverin jälkeen siirryimme Linna Golfin puolelle ensin lounastamaan, ja sitten jatkamaan yhteistyökeskusteluita golfkentän puolelle. Samalla pelasimme pienimuotoisen golfkilpailun. Kisaan oli osaltani senkin puolesta mielenkiintoista lähteä, koska bägiin oli ilmestynyt uudet Wilson FG Tourin wedget, pari D-100 hybridiä ja puu-kolmonen.

Pallonlyöminen ja varsinkaan lähipeli ei ollut mitään häikäisevää, silti tulosta pystyi tekemään jotenkuten. Pari pirkkua kertyi korttiin ja lyöntejä 79 kappaletta (+7). Yksi ryhmämme jäsen oli liekeissä ja teki peräti 6 birdietä, pelaten kentän ihannetulokseen, eli 72 lyönnillä. Lopputulemana joukkueemme voitti kisan ja täten kauden saldo sen kuin kaunistui: Kolmesta kisasta 2 voittoa ja 1 pronssi.

Mitähän nuo lyöntimäärät ovat osaltani sitten kun mies on edes jossain määrin tyytyväinen lyönteihinsä ja lähipeliinsä kentällä.? Seuraavaa koitosta odottaessa voi vaikka nautiskella tämän kertaisen kisan palkinnosta..

Etualalla kisan voitto"pokaali" ja takana Linnan jäsentreenit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti