sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Linna Golfin kauden avaus

Lauantai 11.5. klo 9:00. Aurinko alkaa tulla esiin pilviverhon takaa ja nurmi vihertää varhaisesta keväästä huolimatta hyvin. Paikalla olevat ihmiset hymyilevät kilpaa auringon kanssa, vaikka ovat aamun talkoisiin lähdössä. Kyse ei voi olla muusta kuin jokakeväisestä Linna Golfin avajaispäivästä.

Päivän aikataulu meni suunnilleen näin:
9:00 talkoot, rangen ja klubialueen siistimistä
10:00 Tonton ja Juhnan vetämät jäsentreenit
11:00 klubin maittava lohikeittolounas (suklaamuffinsseja unohtamatta)
11:40 Tonton suorittama kauden avauslyönti
11:45 kauden avauskisa (2 hlöbestball) käyntiin
17:00 -> ruokailu ja palk.jako rantasaunalla 

Kentän todettiin jo aamusta olevan aivan käsittämättömän hienossa kunnossa, joten kaikki odottivat vesi kielellä kisaamaan ja pelaamaan pääsemistä. Kuten tapoihin kuuluu, niin ensimmäisenä suoritettiin kuitenkin kauden avauslyönti. Kapteeni oli ulkoistanut tehtävän maailman kisakenttiäkin kiertäneelle ammattilaiselle, Toni Karjalaiselle. Tonto ja Juha-Pekka "Juhna" Peltomäki toimivat Linna Golfin opettajina, ja vetävät mm seuramme jäsentreenit kerran viikossa koko kesän ajan.

Ammattilaiset työn touhussa, Toni lyö ja Kjell kuvaa

Tässä videokuvaa Tonton kauden avauslyönnistä 1.väylän takatiiltä, maalattuna oli reilu fade väylän vasemman puolen puita kohden lähtien ja päätyen n 100m kohdille keskelle väylää. Toteutus oli luonnollisesti täsmällisesti se mitä maalattiinkin, jotenkin oli nähtävissä että palloa on lyöty pari kertaa aiemminkin, ja paineensietokykyäkin löytyy.


Itse kisaan starttasi 16 paria, pelimuotona oli kahden hengen tasoituksellinen bestball, jossa molemmat pelaavat omaa palloaan ja joka väylältä merkitään parempi tasoituksellinen tulos. Myös henk.koht. parhaat netto- ja pistebogeytulokset palkittiin.

Viime viikon pronssipari Kulju & Luukkanen, tänään vastakkain samassa lähdössä

Yllä olevat kuvat on otettu oman puhelimen kameralla, alla "vähän" parempilaatuista kuvaa 9.väylän avauspaikalta. Nämä kuvat by Kjell Paul, ei ihme että tämän miehen kuvat kelpaavat jo hiukan kovemmissakin medioissa.

 Mr Kainulainen downsvingin alussa

 Juhna nautiskelee osumasta

Ja Tonton pallo lienee jo griinillä

Kiitos Kjell näistäkin jälleen.!

Kisa oli todella tiukka ja kovatasoinen, oman mukavan lisänsä tarjosi käytössä ollut GameBook, josta pääsi kierroksen aikana seuraamaan myös muiden kisaparien esityksiä.

Pronssille ylsi pari Lehikoinen/Katila, 45 pistettä (9 alle kentän ihannetuloksen). Hopeaa nappasivat Jantunen/Keskitalo, 46 pistettä (10 alle parin). Ja korkeimmalle korokkeelle kiilasi pari Walkamo/Luukkanen, 47 pistettä (11 alle parin). Voittopuheissa ylistettiin luonnollisesti kentän kuntoa ja pelikavereita, etuysillä paikkailimme Wallun kanssa hyvin toisiamme ja takaysillä joukkuetta piti pystyssä pääasiassa mr Walkamo, pelaten sen +1 bruttona. Molemmat tekivät pari birdietä.

Henk.koht. kovimman tuloksen kirjasi Tonto, pelaten kentän 3 alle parin, eli 69 lyönnillä. Vaatimattomaan sävyyn oli kuulemma päivän aikana vain 18 pirkkupaikkaa, eli ilmeisesti peli on kulkenut..! Kun Linna Golfin henkilökunta jääväsi itsensä palk.jaosta, niin voittopuheen pääsi pitämään Jyri Koskinen 79 lyönnin tuloksella.

Pistebogey-sarjassa korkeimmalle ylsi Antti Jantunen 41 pisteellä. Henkilökunnan kevätvire oli todella kova, koska 1. palkinnon kuittasi 37 pisteellä 6:ksi tullut Vesa Lehikoinen. Kisa-Vesa on aina kunnossa, oli sitten kevät, kesä tai vaikka talvi. Talvisäännön vuoksi kenenkään tulokset eivät vaikuta tasoituksiin.

Rantasaunalla oli mieli ja henki korkealla jokaisella tuloksesta riippumatta, tästä on hyvä lähteä golfkesään 2013.! Ja seurakaverit, muistakaa ilmoittautua jäsentreeneihin:

Jokainen mukaan myös reikäpeleihin ja muihin kauden kisoihin, jotka löytyvät täältä:

2 kommenttia:

  1. Hyvää settiä Andy !

    Hieno kisa upeassa säässä ja parasta antia oli kahden viimeisen väylän skaba, jossa jo lasiin lasketut lonkerot jouduttiin kaatamaan takaisin pulloihin odottamaan pelaajia joiden pää kestää pistää alle puoli metrinen sisään...

    Tästä on hyvä jatkaa :)

    VastaaPoista
  2. Tänks.! Hyvä teitä oli vähän armahtaa, nimimerkillä jo etuysillä voitettuja jätskejä odotellessa.. ;)

    VastaaPoista