torstai 2. toukokuuta 2013

Suunto Ambit2 ja Ambit2 S

Tällä viikolla, 29.4. oli Suunnon suuri julkistuspäivä. Maailmalle lanseerattiin suuri läjä uusia mittareita. Näistä ehdottomasti odotetuimpana uutuutena uusi lippulaiva, Suunto Ambit2. Tuote on edeltäjänsä lailla sekä suunniteltu, että valmistettu Suomessa. Tämä on iso juttu ja saamme olla asiasta ylpeitä.

Suunto Ambit2 Sapphire, Black ja Silver

Uusi Ambit2 on entistäkin paremmin ranteeseen istuva, ja siinä on muistia nelinkertainen määrä edelliseen verrattuna. Itselleni suurimpana uutena mullistuksena on toiminto, jossa voit vaihtaa lajia kesken harjoituksen. Mittari laskee täten keskinopeudet jne oikein, ja osaa Movescounttiin siirrettäessä jakaa lajit omiksi paketeikseen. 

Mutta harjoituksen jälkeen näet mittarista kuitenkin kokonaisvaikutukset näistä kaikista yhdessä, mm kokonaismatkan, -rasitukset, -sykkeen ja -kulutuksen. Kertakaikkiaan nerokasta. Ja kun kaikkien lajien näytöt saa tietenkin edelleen konfiguroida itse, niin laite on entistäkin parempi lenkkikaveri.

Toimintoja on luonnollisesti muutenkin kehitetty entisestään, ja mm uinnista saa nyt paljon paremmin dataa irti harjoituksen aikana.

Ambit2 sai rinnalleen myös pikkuveljen, joka tottelee nimeä Suunto Ambit2 S.

Suunto Ambit2 S Graphite, Lime ja Red

Pikkuveli osaa muuten kaikki samat temput kuin isovelikin, mutta barometriä ja siihen liittyviä toimintoja siitä ei löydy. Lisäksi akku on n puolet pienempi, kestää käytössä 8 tuntia 1sek tallennusvälillä ja 2vrk 60sek tallennusvälillä, ns ulkoilumoodissa. Näistä johtuen laite on hiukan isoveljeä litteämpi ja kevyempi.

Vielä kun uusia malleja ilmestyi samalla mm Questistä, M5:sta, Coresta ja Elementumista, niin päivä oli Suunnolle tulevaisuutta ajatellen erittäin tärkeä. Ja kun näitä malleja katselee, niin ei tässä nyt ainakaan ihan metsässä olla, vai mitä sanot.? Tuotteet ovat loistavien ominaisuuksiensa lisäksi hienon näköisiä, ja niitä pitää mielellään ranteessa muuallakin kuin lenkkipolulla. Tähän(kään) ei moni kilpailija pysty.

Suunto Core, uusia pirteitä värejä

Palkitut Suunto Core Alu Pure White ja All Black

Suunto Elementum -mallistoa

Uusi Suunto Elementum Aqua

Suunto Quest täydentyi parilla uudella värillä

Suunto M5 ja uudet pirteät mallit naisille


Tähän päälle kun laitetaan vielä se, että Movescount.com-palvelukin päivitti ilmeensä, niin paketti alkaa olla tältä osin kasassa. Näillä mennään taas hetki ja hyvä niin.!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti