perjantai 3. tammikuuta 2014

Blogini 1v-synttärijuhlat

Tässä vuoden alussa on aina mukava hiukan mietiskellä mitä edellinen vuosi on pitänyt sisällään, ja mitä haluaa tulevalta vuodelta. Sitten tehdä tavoitteet ja koittaa vieläpä pysyä niissä. Tässä yhteydessä tuli mieleeni, että eilen klo 16:38 bloginikin vietti 1v-synttäreitään.

Blogin kirjoittaminen on ollut paljon suurempi juttu, kuin olisin ikinä voinut etukäteen kuvitella. Olen saanut todella monelta yllättävältäkin taholta positiivista palautetta kirjoituksista, jotka ovat luonnollisesti kannustaneet kirjoittamaan entistä enemmän ja entistä monipuolisemmin. Moni on kertonut saavansa mm inspiraatiota omaan liikkumiseen tai löytänyt itselleen parempaa välineistöä harjoitteluunsa blogini kautta. Tämä lämmittää sydäntä suuresti.

Latauksia tuli ensimmäisen vuoden aikana jo hämmentävästikin kymmeniä tuhansia. Uskon että tämä luku tulee moninkertaistumaan vuonna 2014, nyt kun on vauhtiin päästy, ja useampikin taho tietää blogin olemassaolosta jo valmiiksi. Vuosi sitten blogista kun ei tiennyt kukaan.

Tässä yhteydessä haluan kiittää teitä kaikkia, jotka tämänkin kirjotuksen jaksatte lukea. Haluan myös kiittää kaikkia menossa mukana olleita ja olevia kumppaneitani. Toivon ja uskon, että yhteistyö on ollut hedelmällistä myös toiseen suuntaan.

Vaikka tavoitteenani on ollut alusta saakka innostaa lukijoita liikkumaan, kertomalla mm harjoittelusta, välineistä, valmistautumisesta, ravinnosta, lihashuollosta sekä urheilu- ja liikuntatapahtumista, niin blogi on toiminut hienosti kannustimena myös toisinpäin.

Kun tekee esimerkiksi jotain välinetestiä, niin siinä tulee samalla tehtyä lenkki jos toinenkin ihan huomaamatta samalla, ja vieläpä erittäin suurella poikamaisella innostuneisuudella. Kumppaneita on toistaiseksi rajallinen määrä, ja lisää aion etsiä tällekin vuodelle. Suurta mielenkiintoa herättäisi kumppaneiden löytyminen mm hiihtosauvoihin ja maasto- & maantiepyöräilyyn liittyen. Samoin ehkäpä vesiurheilu (uinti, soutu ja melonta) voisivat olla yksi uusi aluevaltaus tälle vuodelle.

Vuodelle 2014 kaipaan myös entistä enemmän palautetta lukijoilta, eli rohkeasti vain kommentteja perään jos siltä vähääkään tuntuu. Ja myös jos haluatte tietää jostain lisää, tai jos tuntuu että jotain tulee jo liiallisuuksiin saakka. Ehdotuksia, kommentteja ja mielipiteitä otetaan ilomielin vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti