lauantai 22. helmikuuta 2014

Kisahuumaa

Kirjoituksissa on ollut hienoinen olympiatauko. Näistä kisoista tiedotetaan niin paljon, ettei omassa blogissa jaksa paljoa enää hehkuttaa. Kuten urheiluun kuuluu, niin kisat tarjoavat iloa ja surua, suuria tunteita. Tähän mennessä oma top 5 - lista menee näin:

1. Sami Jauhojärvi ja Iivo Niskanen (miesten hiihtokulta 16v tauon jälkeen)
2. Lätkäjätkien pronssi ja #8:n leijona-uran päätös, unohtamatta tietenkään Timosta, Saloa, ja koko muuta hienosti taistelevaa joukkuetta. Muutama uusi tähti syttyi myös näiden kisojen myötä.
3. Naisten hiihtosuoritukset viestissä ja parisprintissä, mahtavan positiivinen energia koko tiimillä
4. Enni Rukajärvi, avasi mitalitilin ja on oiva esikuva nuorille
5. Ilkka Herola, tästä nuoresta miehestä kuulemme vielä

Jäljellä ei juuri ole kuin lätkän finaali ja miesten hiihdon kuninkuusmatka, jossa voi käydä mitä vain. Toivotaan että joku suomalainen jaksaisi roikkua mukana mahdollisimman pitkään kärkitaistossa.

Hienot kisat on olleet kaikenkaikkiaan Sotshissa ja Venäjällä. Olympialaisissa on aina oma uniikki tunnelmansa, mikä tempaa tällaisen urheiluniilon mukaansa jakamaan näitä suuria tunteita.

Loppuun yksi hieno yksityiskohta miesten kiekkojoukkueen esityksistä viime vuosina. Suomi on saalistanut peräti 6 mitalia viimeisistä 8. kisoista. Tässä tilastossa leijonat ovat sijalla yksi. Ja kyllä se kultakin sieltä vielä tulee, kun näiden nuorien hurjapäiden esityksiä katselee.

Kiitos Sami J, Aino-Kaisa, Teemu, Kimmo ja Sami S kaikista näistä hienoista hetkistä mitä olette kotikatsomoille ja maailmalle tarjonneet.!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti