maanantai 17. helmikuuta 2014

Tahko Spa:ssa on ihmisen hyvä olla

Tuli reilu viikko sitten poikettua Tahkolla viikonloppukeikalla. Oli kulunut muutama vuosi edellisestä vierailusta alueella, ja pakko sanoa että eteenpäin on jälleen menty. Tahko Spa tuli osaksi Vanajanlinna Group:pia, ja sen kyllä huomaa. Allisen Pekkis on ottanut homman hanskaan isännän ottein.

Spa Suites toivottaa vieraat tervetulleeksi

Junior Suite

Halusit sitten hiihtää, lasketella, kelkkailla tai kenties vain lekotella kylpylässä, niin homma onnistuu ensiluokkaisissa puitteissa. Ja kaikki palvelut ovat vieläpä mukavasti pienellä alueella, autoilua ei tarvitse miettiä loman aikana.

Tahkon rinteet täydessä tikissä

Pohjoisen tunnelmaa latukahvilassa

Talvi on ollut haastava, mutta Tahkolla oli silti rinteet ja ladut hyvässä kunnossa kaikkinensa. 

Span 6-ratainen keilahalli

ja täysimittainen liikuntahalli

Spasta löytyy lisäksi tietenkin itse kylpylä, hyvä kuntosali ja ravintola. Kun ruoka on hyvää (Chef Mika Jokelalla lienee tällä puolella näppinsä pelissä) ja palvelukin pelaa, niin ei tästä kokonaisuudesta pysty kauhean paljon negatiivista löytämään. Vielä kun saisi kelin -1 auringonpaisteeseen, eikä olisi tarvinnut sunnuntaina lähteä kotiin..

Pehkun legendaarinen afterski ei petä

Keskuksen tunnelmaa

Eli suuri kiitos Pekkis ja Tahko Spa.! Ihan varmasti tullaan uudestaankin vierailulle. Näilläkään hetkillä ei kauheasti harmita olla kyseiseen ryhmittymään kuuluvan Linna Golfin osakas. Edut myöskin Tahko Spa:ssa ovat melkoisen mukavat.

Lue lisää tästä: Tahko Spa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti