sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Paukun harjoitusottelut alkoivat tunnustelevasti

Paukun miehet kohtasivat myöhään lauantai-iltana Pirkkahallissa (virallinen nimi kaiketi nykyään on Tampereen Messu- ja Urheilukeskus) Manse PP:n sarjaporrasta ylempänä pelaavan miehistön.

Paukulta puuttuivat vielä kokoonpanosta ottelun alla sairastunut kapteeni Ville Peltonen, sekä yhteensattumien summana myös Valtteri Ketonen, Antti Väistö,  Joonas Soramäki ja Mikko Viljanen Joten ihan ykkösmiehistöllä emme harjoitusotteluiden avaukseen päässeet. Manseltakin puuttui vastavuoroisesti kuulemma joitain miehiä kokoonpanosta, ettei sillä.

Kauden ensimmäinen joukkuekuva

Ensimmäinen jakso meni Paukun osalta hiukan ihmetellessä, talvi on kyllä harjoiteltu hyvin, mutta pääosin pienissä saleissa, ja sen kyllä huomasi. Manse pelasi hyvin sisällä ja ulkona, rummuttaen tilanteita päälle koko miehistön voimin. Ja kun Paukku vähän haparoi kiinniotoissa, lyönneissä ja välillä kommunikoinnissakin, niin eihän se pelkästään kaunista katseltavaa ollut. Lukemat kirjattiin Manselle 9-0.

Tämä peli mentiin 11 miehen voimin

Toiselle jaksolle otimme kirjaimellisesti itseämme niskasta kiinni. Sisäpeli ei edelleenkään auennut vielä kunnolla, mutta ulkopeli oli paikoin jopa erinomaisella tasolla. Manse hiukan jo turhautuikin, kun eivät saaneet juoksuja tehtailtua ensimmäisen jakson malliin. Jakson voitosta taisteltiin viimeiseen paloon saakka, juoksut 1-1, molempien hyvän ulkopelin ansiosta.

Päälle lyötiin vielä pikaisesti kotiutuslyönnnit, joissa molemmilla oli 5 yritystä. Nämäkin menivät niukasti Manselle juoksuin 3-2.

Oskulta nähtiin hienoja esityksiä sisällä ja ulkona

Summattuna, Manse oli parempi, ja varsinkin alussa huomasi, että joukkue on päässyt harjoittelemaan juuri tässä hallissa ja tällä alustalla. Pallon käyttäytyminen Pirkkahallin kentällä kun ei ole ihan yksioikoista, ja vaatii hetken totuttelun.

Illan onnistujiin kuului myös lukkarimme Tony

Paukun osalta ottelu oli lupauksia herättävä, kun jo tässä vaiheessa pystyimme haastamaan sarjaa ylempänä olevan joukkueen, vaikkei kaikki pelaajat edes vielä päässeet paikalle. Saatiin ottelun myötä myöskin hyvät koordinaatit huhtikuun harjoituksiin.

Laguunin kauden avausturnauksessa sunnuntaina 27.4. tullaan näkemään siis vielä paljon iskukykyisempi joukkue. Paukku kohtaa kotikentällään Lahden klo 12 ja Hyvinkään klo 16. Siinä välissä Lahti ja Hyvinkää pelaavat keskenäisen ottelun klo 14. Kannattaa tulla paikalle kannustamaan Paukun miehiä uuteen lentoon, harjoitusotteluihin on vapaa sisäänpääsy.

Lue raportti ottelusta myös Hämeenlinnan Paukun nettisivuilta, raportista ote alla. Tämän jutun kuvista vastasivat huoltajamme Sami Sontag ja joukkueenjohtajamme Mari Vuorinen. Pelinjohdossa häärii tällä kaudella Ilkka Surakka, joka myös näytti heti avauskoitoksessa olevansa mies paikallaan.

Paukun miesten edesottamuksia pääsee halutessaan seuraamaan myös sosiaalisessa mediassa: https://www.facebook.com/paukkumiehet.


Ottelun kokoonpano

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti