sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Mikko Ilosella vahvaa menoa

Oli hienoa nähdä Mikko Ilosen otteita Qatar Masterssissa. Lopputulemana 9. sija kovassa joukossa. Tämä on loistavaa, onnittelut Mikolle.!

Lopputulosta tärkeämpänä pidin kuitenkin miehen asennetta ja olemusta kentällä ja haastatteluissa. Jotenkin sieltä paistaa läpi sellainen positiivinen vahvan tekemisen meininki. Jos vaan mies pysyy terveenä ja saa edetä oman harjoittelun ehdoilla, niin uskon (ja toivon) että tulemme näkemään lähitulevaisuudassa miestä Euroopan Tourin lähetyksissä entistä useammin.

Kaikki kierrokset alle parin ja kuitenkin tunne että voisi pelata nykyisellä taitotasolla vielä huomattavasti paremmin. Tällainen meno lämmittää mieltä kotisohvalla, pää pystyssä ja suomen lippu korkealla vaan eteenpäin.! Olen melkoisen varma, etteivät Mikon 2 voittoa ET:lla 2007 jääneet suinkaan viimeisiksi. Kilpailu ja panokset ovat kovat, ja marginaalit pienet, mutta kun usko omaan tekemiseen on kunnossa, niin kaikki on mahdollista.

http://gogolf.fi/mikko-ilosen-viimeinen-kierros-videolla/#.UQVOi6WOUSM

Wikipediasta huomasin mielenkiintoisen faktan Mikon uran varrelta, jota en ainakaan itse aiemmin tiennyt: mies pitää nimissään yhtä European Tourin ennätystä, 4 eaglea yhden kierroksen aikana (Canarias Open de Espana 2003, kierros 2).

http://fi.wikipedia.org/wiki/Mikko_Ilonen

Toivottavasti myöskin muut suomalaiset seuraavat Mikon jalanjälkiä uusiksi tähdiksi maailman golftaivaalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti