tiistai 15. tammikuuta 2013

Urheilijagaala

Tuuli tuli näki ja voitti. Hyvä niin, koska tuollaista positiivisuutta maamme urheilu kyllä kaipaa. Toivottavasti tarttuisi ihmisiin junioreista ja harrastajista aina kyynisiin median edustajiin saakka. Ilon kautta.! Mennään sillä teesillä tämä(kin) vuosi.

Vuosi 2012 piti sisällään muutamia huikeita hetkiä, gaalassa oli toki esillä niistä muutamia. Mutta esimerkiksi Jarkko Niemisen menestys turnausvoitonkin kera ja maamme golfareiden edesottamukset laajalla rintamalla jäivät ainakin itselle mieleen näiden lisäksi. Hienoa päästä kannustamaan useampia suomalaisia, toivottavasti entistä suuremmissa kisoissa tänä vuonna, ja tulevia tähtiäkin tuikkii jo taivaalla.

Yrittäjiä on monia, ja onnistuminen oikealla hetkellä on pienestä kiinni. Lajista ja harrastajamäärästä riippumatta, arvostan kyllä suuresti kaikkia, jotka käytännössä omalla rahalla uskaltavat ottaa riskin ja tavoitella paikkaa auringossa. Vaikka sitä Nykäsen mainostamaa "kultaa ja kunniaa" ei uralla saavuttaisikaan, jää käteen varmasti hienoja kokemuksia, joista on hyötyä loppuelämän varrella. Kunhan asiat osaa käsitellä oikein.

Joten ei kun ylös sohvalta ja tavoitteet korkealle. Oli se oma "olympiakulta" sitten maratonin läpipääsy tai mikä tahansa. Tehdään sitä mikä hyvältä tuntuu, kunhan jollain keinolla pidetään huolta itsestä ja läheisistä.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti