tiistai 10. syyskuuta 2013

Voitto ja nousujuhlat.!

Hämeenlinnan Paukun miehet olivat saaneet lauteille melkolailla iskukykyisimmän joukkueensa kauden tärkeimpään koitokseen, kun sunnuntaina ratkottiin sarjanousija. Vastus tiedettiin kovaksi, Helsingin Puna-Mustat siis, ja tiedossa myös oli, että heillä olisi myöskin aito halu nousta sarjaporrasta ylemmäksi.

Otteluun ei siis pystynyt mitenkään lähtemään takki auki, ja sen näki kyllä kaikesta. Jokaisella ukolla oli mieli viritettynä, emmekä missään nimessä halunneet tähän paikkaan kauden toista tappiota.

Allekirjoittanut tänään 2-polttaja ja numero 6

Kapteenimme Ville Peltonen voitti hutunkeiton ja valitsi sisävuoron. Siinä pääsimme heti iskemään luuta PuMun kurkkuun, tekemällä hyvillä lyönneillä viisi jouksua. Näiden joukossa oli myös allekirjoittaneen kauden ehkäpä paras yksittäinen lyönti, kolmosrajaleikkuri jolla tuli 2 juoksua. 

Kun tähän päälle joukkue nakutteli leveällä rintamalla 10 muutakin juoksua, ja ulkopeli piti totutun loistavasti, kirjattiin ensimmäinen jakso luvuin 15-4 Paukulle. Maininnan arvoisia yksittäisiä suorituksia ovat varmasti ainakin Mantilan ja Vartiaisen lyömät kunnarit.

Lukkari-valmentaja-Mantila oli tänäänkin huippuiskussa

Myös Vartiainen oli jälleen skarpilla pelipäällä

Tauolla joukkue ei missään nimessä tuudittautunut hyvänolontunteeseen, koska vastustaja ei luovuttaisi toista jaksoa missään tapauksessa helpolla. Ensimmäinen vuoropari oli vielä tasaista vääntöä, jossa kumpikaan ei tahtonut saada miestä kolmoselta kotiin. Tilanne oli vielä 1-0. Toisessa vuorossa pidimme ensin ulkona nollat, ja sitten tultiin lyöntivuoroon.

Sisävuorossa saimme pelin rullaamaan upeasti, ja peräti 10 miestä pääsi tilastoihin lyöjänä tai tuojana. 8 juoksua taululle ja homma alkoi olemaan paketissa. Tässä on varmasti se suurin seikka, mikä meidät erotti muista joukkueista sarjassa. Joukkuepeli, ja vastuun kanto joka ikisen ukon voimin. Sekä sisällä, että varsinkin ulkona.

Loppupeli oli sitten enemmän lopun odottamista puolin ja toisin, lukemat kirjattiin 10-2 ja voitto Paukulle ylivoimaiseen tyyliin 2-0. Samppakaljat sisahtivat auki ja juhlat saivat alkaa.

Joukkue isolla J:llä.!!! 

Skumppaa suuren maailman malliin

Me ollaan sankareita kaikki..nousuhuumassa siis..

Omasta puolesta erittäin suuri kiitos koko joukkueelle, ja kaikille muillekin mukana olleille. Mahtava tiimi, eikä missään tapauksessa sovi unohtaa kaiken mahdollistavia tukijoukkoja.

Joukkueen kokoonpano tänään:
1. Joonas Soramäki (3-koppari), 2. Antti Väistö (2-vahti), 3. Mikael Mantila (lukkari), 4. Ville Peltonen (kapteeni ja 3-polttaja), 5. Lasse Vartiainen (sieppari), 6. Antti Luukkanen (2-polttaja), 7. Mikko Viljanen (2-koppari), 8. Ari Hakulinen (1-vahti) ja 9. Otto Vesala (3-vahti). Jokereina Timo Niemi-Nikkola, Tony Vuorinen ja Petri Kinnunen. 

Pelinjohto Marko Ruuskanen, huolto Sami Sontag ja joukkueenjohto Mari Vuorinen. Lisäksi joukkueen kantavia voimia ovat kauden aikana olleet myös Jussi Merivalo, Antti Harviainen ja Oskari Karevaara. 

Päivän tilastot

Kiitos Hämeen Sanomat, etusivulla.!

Ja hyvä juttu sporttiosiossa

Kausi saa arvoisensa päätöksen lokakuussa, kun kokoonnumme yhteen päättämään kautta ja puhumaan seuraavan kauden tekemisestä. Suurella sydänlupauksella pitänee pärjätä siihen saakka.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti