perjantai 2. elokuuta 2013

Lohkokärkien taisto PuMu - Paukku

Viime viikon torstaina 25.7. käytiin Helsingin Meilahdessa kuuma kamppailu, kun sarjan ylivoimaisesti parhaat joukkueet kohtasivat. Molemmilla oli tilastot sunnilleen yhtä hyvät, ja voittoja oli kertynyt oman lohkon piikkipaikan verran.

Ensimmäinen jakso oli tasaista kamppailua ja hyvää ulkopeliä molemmilta joukkueilta. Lukkarimme Tony Vuorinen ja PuMun Henri Häkkilä onnistuivat vielä sotkemaan vastustajan kuvioita sopivassa määrin. Jakso tasan 2-2.

Joukkueet jatkoivat toisella jaksolla hyvää ulkopeliä, ja läpilyönnit tulivatkin pääasiassa hyvillä lyönneillä. Tiiviimpänä nipun onnistui pitämään vierasjoukkue Paukku, kovimmat suoritukset voi lukea Hämeen Sanomien jutusta alta.

Itse pelasin ensimmäisen pelin vuosiin kopparina, hommahan meni hyvin varsinkin ottaen huomioon kuinka vaativa paikka 2. kopparin tontti on Meilahden avaralla kentällä. Sisäpeliä tuuppasin menemään numerolla 6, nivunen otti vähän itseensä maanantaina, joten tehtävänä oli lähinnä välttää paloja, eikä niitä tainnut lyöntivuoroillani tullakaan.

Jälleen kerran onnistuttiin pelaamaan hyvin juokkueena, ja siihen tarvitaan 12 ukkoa, hyvä pelinjohto ja huolto. Pelinjohdosta piti huolta menestyksekkäästi ensimmäisen kerran tällä kaudella Arto Laakso, meillä alkaakin olla jo aikamoinen nippu näitä voittavia viuhkamiehiä.. 

Juoma & varustehuolto toimi jälleen loisteliaasti, kiitos siitä maailmanluokan huoltajallemme Sami Sontagille. Veikkaan ettei monellakaan joukkueella edes pari sarjaporrasta korkeammalla ole tämä puoli yhtä hyvällä mallilla.

Seuraava koitos on su 4.8. klo 17 kotikentällä Hämeensaaressa, kun vieraaksemme saapuu Espoon Pesis. Paukku lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Espoolla on varmasti oma sanansa sanottavana, haastajan asemassa kun voi pelata rennosti..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti