perjantai 2. elokuuta 2013

Kurko Memorial Golf Tournament

Viime viikonloppuna tuli pelattua 3 päivää golfia kilpaa, pe&la vuosittainen Kurko Memorial Golf Tournament ja päälle sunnuntaina Linnan Get Member Scramble.

Ennen turnausta vielä hassutellaan

Mutta jo ensimmäinen lyönti voi muuttaa kaiken

Kurkon kisaan Linnalla lähdin hiukan huolestuneena lyönnin sujuvuudesta, tulosta oli viikon reikäpeleissä saanut vielä hyvin aikaan, mutta varsinkin pitkien keppien kanssa ongelmat alkoivat olla on luokkaa "paha". Ensimmäinen päivä menikin aikamoisessa tunausmoodissa, eikä tulosta saanut tehtyä läheltä eikä kaukaa. Kierroksen nettotulos oli 77 (brutto 86), joka taisi olla kesän huonoin tähän saakka.

Huttusen tyylinäyte Linnan 9 reiällä

Kisaa johti 1 päivän jälkeen kallotohtori Lepola

Omasta pelistä ei viitsi toisen päivän osalta enää kauheasti valittaa, eihän se hyvää näet ollut. Mutta kuten usein Kurkon kisoissa, rookien kohtalo on karu. Kärjessä ollut Lepola pelattiin pois voittotaistosta jo Vanajanlinnan rantasaunalla ja Hämeenlinnan vilkkuvissa valoissa pe-iltana/yönä. Ulos osasi itsensä pelata myös järjestäjä ja puolustava mestari Kivimäki, joka ei kyennyt lähtemään kisan viimeiselle ysille hyvästä yrityksestä huolimatta..

Dr Kivimäki puolustamassa oman turnauksen voittoa

"Loppuasento" by Loimas

Kisan kärkeen hyppäsi heti la-aamuna Henkka Tuomilehto, joka ei päästänytkään päivän aikana muita hätyyttelemään voittoa. Kyllähän siellä yritti Pasit Lehtinen ja Vuorinen hyppiä kantapäille, mutta lopulta pokaali ja suuri kunnia irtosi Henkalle 2 lyönnin erolla seuraavaan.

Kisan uusi onnellinen voittaja

Tulokset, Kurko Memorial 2013

Jo perinteisenä bonuskisana rankan viikonlopun jälkeen, oli jälleen Linnan Get Member Scramble, johon lähti Kurkon turnauksestakin 4 paria. Näistä voittotaistoon ylsivät vain allekirjoittanut ja Pasi Lehtinen, sijoittuen toisiksi 19 joukkueen mittelössä.

Kaksikko Lehtinen

Ja Luukkanen

Tulokset Linna Scramble

Olihan jälleen mukava viikonloppu, kiitos kaikille veijareille ympäri Suomea, jotka turnaukseen osallistuivat.! 

Special thanks to Mr Marinko from Croatia for these pictures! And the movies later in the evening..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti