sunnuntai 18. elokuuta 2013

Boxing Night Olavinlinnassa

Savonlinna, lauantai-ilta, mieli on hiukan harmaasta kelistä huolimatta kirkas. Edessä on näet Boxing Night hienossa ja hiukan erilaisessa ympäristössä, Olavinlinnassa. Hyvä veto nyrkkeilyväeltä.!

Illan näyttämölle 

Alkuillan ottelu käynnissä

Illan otteluissa oli, kuten yleensä, muutama hyvä ja muutama heikompi matsi. Viimeiset 4 ottelua summattuna: Niko Jokinen otti hyvästä yrityksestä huolimatta kuokkaan Liettuan Stapulionikselta, joka oli yllättävän hyvä. Koivula peittosi Puolan Janikin, kuten oli oletettavaa. 

Niklas Räsänen teki debyyttinsä Bulgarian Ilieviä vastaan. Erittäin hyväsilmäisen ja ulottuvan oloinen uusi suomalaiskyky on löytynyt. Niklas tyrmäsi vastustajansa, joka ei päässyt iholle hyvin liikkuvaa suomalaista vastaan.

Sitten illan kohokohta, Tatli vs Anyanwu. Ottelu lähtee heti Tatlin komennossa liikkeelle, vaikka Hollannin mieskin vaikuttaa olevan sitkeää tyyppiä.

Miehet vielä pystyssä

Toinen kunnon osuma on Anyanwulle liikaa, mies oli pitkään lattiassa

Onneksi pahempia vammoja ei tullut, ja Tatli voi juhlia

Hyvän nyrkkeilyillan jälkeen mukavissa tunnelmissa

Tapahtuma oli erittäin onnistunut, ja väkeä paikalla mukavasti. Kiitos vielä Pekka Mäelle aitiopaikoista, ja suojattiensa hyvistä esityksistä.! Näihin tapahtumiin tulee ehdottomasti tultua jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti