tiistai 27. elokuuta 2013

Linna Golfin mestaruuskilpailut

Lauantaina piti kaikki olla hyvin. Saavuin kentälle hyvissä ajoin, tein lämmittelyt huolellisesti, ja olin kirjaimellisesti valmiina ensimmäiseen päivään. Vieläpä hyvällä ja sopivan positiivisesti odottavalla mielellä. Mestiksien tunnelma on omanlaisensa, jotenkin vain niin hieno. Keli suosi koko viikonlopun ja kenttämestari oli kuulemma laittanut tarpeeksi haastetta reikien sijoittelun suhteen griineillä.


Kuten tuossa taisi tulla jo edellisessä tekstissä mainittua, kaikki on golfissa niin pienestä kiinni. Löin pääosin ensimmäisen päivän palloa todella hyvin, mutta missasin lähestymiset koko ajan väärään kohtaan, lyöden suhteellisen lähelle lippua. Mutta kun par:eja ei meinaa tulla millään, chippi ja 2 puttia oli vallallaan oleva moodi. Etuysille 3 par:ia ja 6 bogia.

Takaysillä sain jo parempia lähestymisiä aikaan, mutta pari hässäkkätriplaa pilasivat kortin siltäkin puolelta. 86 ei kyllä lämmittänyt mieltä, peli oli huomattavasti tulosta paremman tuntuista.

Ensimmäisen päivän jälkeen kärjessä oli pidetty kovaa tahtia vaikeista lipunpaikoista huolimatta. Jarkko Soikkeli pelasi yhden alle, perässään Marko Kivimäki ja Matti Moisio. Naisten puolella Anja Luomi oli jo ratkaisevan tuntuisesti karussa muilta.


Toinen päivä meni ja vähän luovuttamisen merkeissä omalta osalta, lämmittely jäi naurettavan ja vitsin rajamaille, eikä tuloksen tekemisestä tullut mitään. Joten ei puhuta siitä sen enempää, ei ollut minun viikonloppu, siis noin pelillisesti ottaen. Mukavaa oli sunnuntainakin kaikesta huolimatta.

Kärjessä sen sijaan mentiin todella kovaa noille lipunpaikoille. Soikkeli oli pelanut etuysin 3 alle parin. Takaysillä tahti hiukan hiipui, ja vastustajat pääsivät lähemmäksi, mutteivät iholle saakka. Voittoon siis Jarkko Soikkeli, yhteistulos +1.

Toiseksi kiri lopulta 2 päivän parhaan tuloksen, 73 lyöntiä pelannut Matti Moisio, yhteistulos +6. Hienoa Matti ja lämpimästi muutenkin tervetuloa Linna Golfin joukkoihin! Kolmannen sijan vei puolustava mestaritohtori Kivimäki.

Naisten sarjassa voiton vei ehkä odotetusti Anja Luomi, toiseksi golfasi Marita Hägg, ja perheen päivän toisen pronssin korjasi Tatja Kivimäki.

Mukava viikonloppu oli jälleen oman pelin takkuamisesta huolimatta, ja onneksi tulostaso kärjessä alkaa jo olemaan hyvällä tasolla. Parina viime vuonna on toisella kierroksella nähty punakynää, vaikkei kokonaistulos vielä kertaakaan ole miinuksella ollutkaan.

Väkeä oli paikalle saatu edellisiä vuosia enemmän, ja kelikin suosi. Siispä klubin terassilla nähtiin iloista väkeä kilpailun jälkeen, ja voittajille hurrattiin, kuten kuvaan kuuluu.

Uusi mestarimme Soikkeli on myös mm FGT:n vuoden pelaaja vm 2003


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti