lauantai 15. maaliskuuta 2014

Golfkauden avaus Hattulassa

Kun katsoo ulos ikkunasta (lunta sataa ja maassa yli 5cm uutta lunta), ei millään voisi uskoa, että vielä eilen oltiin golfkentällä pelaamassa. Oma golfkausi 2014 tuli avattua Hattula Golfissa 12.3., ja vaikkei talven aikana ollut paria messuilla lyötyä palloa lukuunottamatta koskenut mailoihin, niin peli sujui yllättävän hyvin.

Hattula Golf 12.3.2014

Kausi pyörähti käyntiin viidellä peräkkäisen par:illa, yhdeksän reiän tulokseksi kirjattiin +1. Tosin Hattulan kenttä pelasi tässä vaiheessa vuotta melkoisen helppona ja lyhyänä, alle metriset putit pidin annettuina talviviheriöillä. Kenttä oli hienossa kunnossa, eikä kumisaappaita todellakaan tarvittu.

Heti seuraavana päivänä keli oli vieläkin parempi, +11 ja aurinkoinen. Kauden 16:sta väylä tuotti ensimmäisen birdien, lähellä se oli jo muutaman kerran tätä ennenkin. Kaikenkaikkiaan oli mukava päästä pelaamaan edes muutama väylä, ja huomata että peli sujuu melko mukavasti, vaikka talven ajan on keskittynyt muihin harrastuksiin.

Samalla pääsi ottamaan ensimmäisen kosketuksen myös uuteen Wilson Staff FG Tour golfpalloon, jonka kaikkia ominaisuuksia ei näissä oloissa luonnollisesti vielä päässyt kokemaan. Ensituntuma golfkesän 2014 pelivälineeseen oli kuitenkin erinomaisen hyvä. Pallo on hiukan pehmeämpi ja kimmoisempi kuin edeltäjänsä. Lentää suoraan pitkissä lyönneissä, mutta pitäisi myöskin ottaa hyvin kierrettä lähipelissä.


Hassua se on huomata, mutta kyllä hiihtoniilokin oli jo virittäytynyt kesämoodiin, eikä tätä takatalvea olisi enää tarvinnut tulla. Nähtäväksi jää, pysyykö lumi maassa ja vieläkö koittaa kunnon hiihtokelit myös näillä leveysasteilla. Pääsiäisenä sukset kaivetaan vielä esille joka tapauksessa, koska silloin koittaa matka Rukan suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti