perjantai 4. huhtikuuta 2014

AH-SM Hämeenlinnassa oli menestys

Hiihdon Suomen Cupin finaalien alla on hyvä luoda vielä kerran katsaus viime viikonvaihteeseen ja Ampumahiihdon SM-kisoihin Hämeenlinnassa. Kaikki tiedotusvälineet ovat ylistäneet kilpaa näitä kisoja, eikä syyttä.

Ahvenistolla nähtiin hyvissä olosuhteissa jännittäviä taisteluita 3 päivää putkeen, ja yleisökin löysi paikalle kiitettävästi. Aurinko paistoi ja latu oli hyvässä (joskin ymmärrettävästi raskaassa) kunnossa.

Tässä pieni kuvakooste päivien varrelta:

Kotikaupungin ykköstykki Matti Hakala ohituskaistalla

Maailmancupin voittaja Mäkäräinen voitti täälläkin

Jarkko Kauppisen tyylinäytettä

Keli ei ehkä sentään ihan näin lämmin ollut

Yleisöä paikalla mukavasti

Miesten tuplamestariksi suoriutui Viron Kalev Ermits

Raimo Vormisto ja vanha kunnon ajanottokello

Kotikaupungin idolilla riittää kysyntää

Kisat toki vaativat kovan panostuksen Ahveniston Ampumahiihtäjiltä ja talkoissa mukana olleelta Hämeenlinnan Hiihtoseuralta, sekä työssä että rahassakin mitattuna, kun mm lunta piti ajattaa paikalle muualtakin.

Viikonvaihde oli suuri menestys kaikilla mittareilla mitattuna, järjestävä seura myöskin menestyi jälleen vähintäänkin odotetusti. Hämeenlinnaan kun jäi pysyvästikin suuri kasa päivien aikana jaetuista mitaleista.

Ensi vuoden SM-kisojen toivon näkyvän myös joltain TV-kanavalta, uskon että kotimaamme parhaimmiston keskenäisetkin mittelöt kiinnostaisivat jo tätä nykyä melko montaa penkkiurheilijaa eri puolilla Suomea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti