tiistai 8. heinäkuuta 2014

1. EM-kisapäivä

EM-kisat saatiin polkaistua käyntiin tänään Linna Golfissa erinomaisissa olosuhteissa. Suomen Lauri Ruuska sai kunnian lyödä avauslyönnin, ja lähtikin porteista heti hurmoksessa liikkeelle. Myös muut joukkueen jäsenet suoriutuivat päivän urakastaan hienosti.

Linnan 1.väylä odottaa pelaajia klo 7:25

Lauri Ruuskan loistava avauslyönti klo 7:30

1.väylän birdieputti vielä hiuksenhienosti ohi

2.väylä ja hyvin pelannut Samuel Echikson (-5)

3.väylälle Laurilta päivän toinen birkku 0,5 metristä

Ruuska löi hienosti alkutahdit Suomen hyvälle päivälle, pelaten lopulta hienosti -5. Suomen miesten erinomaisen hyvä joukkuehenki näkyy kaikkien jäsenten tekemisessä, ja vaikkei kaikki pelaajat saaneetkaan jätettyä vielä tänään kentälle omien sanojensa mukaan ihan parasta osaamistaan, on jotenkin aistittavissa, että huomenna saattaa tapahtua hyviä asioita.

Linna Golfin alueella kansainvälinen tunnelma


Suomi on ensimmäisen päivän jälkeen hienosti sijalla 8, vain 2 lyöntiä toisesta sijasta jäljessä. Muut joukkueen jäsenet pelasivat tänään seuraavasti: Linus Väisänen -1, Erik Myllymäki Par, Miki Kuronen ja Albert Eckhardt +1, sekä Kristian Kulokorpi +3. Muistutuksena vielä, että toisen päivän jälkeen täytyisi olla 8 parhaan joukossa, jotta joukkue pääsisi ylempään reikäpelilohkoon taistelemaan mitaleista.

Suomen joukkueen valmentaja Staffan Johansson sekä joukkueen tukiryhmään kuuluva Erkka Westerlund olivat todella luottavaisia joukkueen suhteen ensimmäisen päivän jälkeen. Tuntuu todellakin siltä, että joukkueen keskuudessa vallitseva positiivinen henki ja tekemisen taso tuottavat huomenna vähintäänkin yhtä hyvän tuloksen, kuin mitä tänään kentällä nähtiin.


Toivotaan että yleisö löytää huomennakin kentälle vähintään samaan malliin kuin avauspäivänä. Pelit alkavat huomennakin klo 7:30, yksi varmasti päivän kuumimmista ryhmistä lähtee liikkeelle klo 9:00, kun Suomen Lauri Ruuskan ryhmään lähtevät maailmanrankingin nro 10, Englannin Ryan Evans, sekä nro 14, Belgian Thomas Detry. Jos Lauri pelaa tämän päivän malliin, niin siinä ei mitkään ranking-sijoitukset paljoa paina..

Isosti tsemppiä sinivalkoisille myös huomiseen.!

Myös vapaaehtoistyöntekijöiden keskuudessa vallitsi mukavan positiivinen henki, ja kaikki sujui erinomaisen sujuvasti ainakin avauspäivän osalta. Omalta osaltani sanon jo tässä vaiheessa kiitokset kaikille näihin erittäin tärkeisiin tehtäviin ilmoittautuneille ihmisille. On hienoa saada olla mukana organisointiryhmässä, kun ihmiset tuntuvat vain hymyilevän kilpaa auringon kanssa.

Jatketaan kisat samaan malliin ja kannustetaan Suomi voittoon siinä sivussa.!

Huomisen lähtöajat: http://www.golf.fi/web/eatc2014/livescoring#/competition/108399/teetimes

1.päivän tulokset: http://www.golf.fi/web/eatc2014/livescoring#/competition/108399/leaderboard

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti