sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Testissä Fitbit Charge aktiivisuusranneke

Sain n kuukausi sitten käsiini uunituoreen Fitbit Charge aktiivisuusrannekkeen. Ranneke näyttää kellonajan, päivämäärän, askeleet, matkan, kalorit ja noustut portaat.


Lisäksi laite näyttää halutessa tulevan puhelun tiedot (BT-yhteys puhelimeen), mittaa unen määrää ja laatua automaattisesti ja voit käynnistää myös harjoituksen rannekkeen nappia pitkään painamalla. Sovelluksesta harjoituksen käynnistämällä saadaan puhelimen gps:ää hyödyntäen matka yms tiedot talteen samaan sovellukseen, reitin näkee tällöin luonnollisesti kartallakin.


(kuva: fitbit)

Edelleenkään ranneke ei käy lenkillä sinun puolestasi, mutta todella monipuolinen tämä laite kyllä jo on. Mobiilisovellus toimii iOS:n ja Androidin lisäksi myös Lumiassa (WP). Sekä laite että sovellus ovat erittäin helppokäyttöisiä, työkalut löytyy myös mm painonhallintaan.

Akku kestää 7-10pv yhdellä latauksella, joten koko aikaa sitä ei piuhan päässä tarvitse pitää. Alla vielä näkymä MacBookin sovelluksesta, sovellus löytyy luonnollisesti myös PC:hen.

(kuva: fitbit)

Todella kivannäköinen ja näppärä laite, istuu vieläpä ranteeseenkin erinomaisesti. Suositushinta on ominaisuuksiin nähden varsin siedettävä 139 euroa. Jäi ainakin itselle jatkuvaan käyttöön. Vettä laite kestää 50metriin saakka ja on muutenkin lujan oloista tekoa, mikä on välttämätöntä jos aikoo kestää menossani mukana.

Uutukaisen laitteen kysyntä on suurta, ettei sitä kaupan hyllyiltä välttämättä löydy. Yksi helppo tapa tilata laite itselleen, on lähettää s-posti osoitteeseen: sales@a2finland.fi.

(kuva: fitbit)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti