tiistai 25. elokuuta 2015

Juttu Finntriathlon Tahkosta TCC:n sivuilta

"Viisi uutta täysmatkan triathlonistia Tahkolta: kovempaa kuin umpihanki-Finlandia, luonnehtii Antti Luukkanen.
Ville KiviniemiAntti LuukkanenJenni MattilaEveliina Roivainen ja Petri Virjo läpäisivät Tahkolla ensimmäisen täysmatkan triathloninsa. Kaikki ovat aikuisiällä lajin pariin löytäneitä triathlonisteja, joille Ironman-mitali on ollut ainakin yksi lisämotiivi harjoitteluun."
"Teräsmies Antti Luukkanen"

"Monipuolisin urheilutausta on Antti Luukkasella, joka taas triathlonistina asetti poijun itselleen kauimmas ajatellen sitä, että hänen pisin triathloninsa ennen Tahkoa oli Vanajanlinnan sprintti.
- Taustaa ei ole mistään triathlonin osalajista. Nuorempana harrastin kilpahiihtoa ja pesäpalloa olen pelannut neljä kautta ykkössarjassa sekä Hämeenlinnassa vielä pari kautta Suomi-sarjaa Paukussa.
Nykyään Luukkanen on aktiivigolfari, joka kuvailee muuta kestävyysliikuntaansa kuntoiluksi. Siihen on mahtunut muun muassa hiihtoa, maastopyöräilyä ja juoksua sekä satunnaisia Jokamiestriatlon-startteja mutta myös erilaisia ultrasuorituksia. Hän halusi aikaisempien kokemustensa lisäksi vielä Ironmanin.
- Idea täysmatkasta lähti siitä, että kun olin jo pitkän matkan hiihtoja ja vuoristomaratoneja suorittanut niin mietin, mikä olisi sellainen juttu mitä joka jätkä ei ole tehnyt. Muutaman vuoden ajan tämä oli mielessä, vielä kerran halusin omia rajoja koittaa ja Tahkolle ilmoittauduin viime joulukuussa, kertoo Luukkanen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti