tiistai 21. toukokuuta 2013

Pesiskauden avauspeli

Pitkä odotus päättyi maanantaina 20.5. klo 18 Lahden Mailaveikkojen tekonurmella. Oli nimittäin kulunut lähes 7 vuotta siitä kun Hämeenlinnalainen joukkue oli pelannut miesten sarjoissa pesäpalloa. Paukku sai kerättyä hyvän oloisen ryhmän tälle kesälle, ja koska itselläkin oli pari kesää taukoa lajista + kenttäkin on tuossa pallonheiton päässä kotoa, niin mukaanhan sitä tuli lähdettyä. Ja luonnollisesti jälleen intoa täynnä kuin ilmapallo.

Joukkue on sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta, nuorin pelaaja on vasta 15-vuotias hurjapäinen lukkarimme, joukosta toki löytyen meitä jo hetken aikaa tekonurmia kuluttaneita konkareitakin.

Jorinat sikseen ja itse peliin. Ensimmäinen vuoropari meni lähinnä maakuntasarjan tunnelmaa haistellessa Lahden lämpimässä ilmastossa. Tämän jälkeen laitettiin iso pyörä pyörimään sisäpelissä, ulkopelin pitäessä saumattomasti vastustajan aikeet pimennossa. Lopputuloksena murskaava voitto jaksoin 0-2, juoksujen ollessa 0-11, 0-12.

Lyötyjä taisi tulle eniten Timo "Tinke" Niemi-Nikkolalle, joka jokerin roolissa naputteli yksitellen lähes joka vuorossa miestä kotiin, saldona 7 lyötyä. Jäniksen roolissa viihtyi parhaiten Mixu Mantila, rullaten herkillä jaloilla 5 kertaa kotipesään.

Ohessa muutama Sami Sontagin ottama kuva pelistä.

Päivän alustava kokoonpano lempinimin varustettuna 
(joka kylläkin muuttui pariin otteeseen ennen peliä)

Alkuun vähän lämpöä (Luukkanen & Viljanen)

Sitten pelipuvut päälle ja ryhmä kasaan 

Kinnunen etenee

Peltonen vaihtaa

Ja Niemi-Nikkola nakuttaa ukkoja kotiin

Kolme pistettä taskussa on aina mukava lähteä kotimatkalle ja luonnollisesti luottavaisin mielin kauden seuraaviin koitoksiin. Ryhmä näyttää erittäin vahvalta ainakin kauden alussa, nähtäväksi jää minne saakka siivet kantaa kauden edetessä..


Tervetuloa erityisesti Hämeensaaren Laguunille seuraamaan joukkueen edesottamuksia.!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti