keskiviikko 15. toukokuuta 2013

YLE tarkastamassa kisapaikkaa

Maanantaiaamuun saatiin heti touhua ja tohinaa, kun YLE saapui Turenkiin Liinalammin YU-kentälle tarkastamaan kisapaikkaa ja suunnittelemaan tapahtuman läpivientiä, sekä televisiointia.

Myös satelliittiauto oli paikalla varmistamassa lähetyssignaalin vahvuuden

Vajaan kuukauden päästä on varsinkin Turengin mittakaavassa suuri tapahtuma, Nuorten Eliittikisat, joista lähetetään suoraa kuvaa TV2:ssa 12.6. klo 18-20. Tapahtumassa kilpailevat siis 17- ja 19-vuotiaiden sarjat.

Tapahtuma on loistava mahdollisuus myös Kanta-Hämäläisille yrityksille nostaa profiiliaan ja markkinoida koko valtakunnan mittakaavassa.

Itse kisat starttaavat n klo 15, ja loppuvat klo 20 aikoihin. Tapahtumaan tulee YLEltä n 40 ihmistä ja muita talkoolaisia on noin 100. On se vaan aikamoinen sutina, kun laitetaan samalle kentälle myös kisaajat, huoltajat ja toivottavasti sankoin joukoin paikalle löytävä yleisökin.

Janan ja YLEn väki käy läpi ohjelmaa ja suorituspaikkoja

Valmistelut ovat hyvällä mallilla, YLEllä on homma hanskassa ja Janan väki on täynnä kokeneita kisajärjestäjiä. Selkeällä roolituksella kun jokainen hoitaa osansa, niin ei kenenkään työkuorma käy täysin ylivoimaiseksi.

Eli tässä vaiheessa voi kenttä vielä olla rauhassa hetken verran, mutta hetken päästä täällä tapahtuu ja isosti.! Laittakaahan päivä kalenteriin ja tulkaa paikalle ihmettelemään nuorten yleisurheilijoiden edesottamuksia.

Kentällä vielä rauhallistaEi kommentteja:

Lähetä kommentti