sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Nopeuskestävyyttä Kaurialassa

Vanhoja uusia juttuja tulee nyt aloitettua oikein sarjassa. En muista milloin viimeksi olisin tehnyt kunnon nopeuskestävyysharjoituksen. Mutta eilen sellainenkin putki saatiin jälleen auki.

Paukun miesten harjoituksiin tulee tulevien viikkojen aikana sisältymään myös erilaisia vetotreenejä. Ensinmmäisenä vuorossa oli 8x200m Kaurilan yleisurheilukentällä, jonka yöllinen lumisade oli maalannut valkoiseksi.

Vedot menivät hyvin ja juoksu tuntui rennolta. Näissä harjoituksissa rentous on kaiken a ja o, ja jos sattuu olemaan jumissa edellisistä harjoituksista, ei treeni mene varmastikaan täysillä perille. Hieronta edellisenä päivänä piti omalta osalta huolen ettei pahempaa jumia jaloissa ollut.

Vetojen ajat olivat 39-41s välillä. Hyvää ja tavoiteltua vauhtia mentiin siis loppuun saakka. Vähän etukäteen pelotti jos jalka alkaa painaa viimeisissä, mutta onneksi näin ei käynyt. Se on varmaa että nämä harjoitukset tulevat näkymään ensi kesänä kentällä, koneesta ei pitäisi kauhean nopeasti loppua vääntö.!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti