torstai 17. lokakuuta 2013

Paukun miehet harjoituskauteen isolla sykkeellä

Pitihän tämäkin vielä kokea. Ensin parin päivän yhdistetty kauden päätös- ja uuden kauden aloitus"palaveri"viikonloppu. Toisin sanoen viikonlopun yli kestävä nousujuhla, jonka keskellä toki myös käytiin tavoitteita yms läpi ensi kaudelle.

Ja sen jälkeen heti maanantai-iltana harjoituskauden käynnistys kovalla sähly-kuntopiiri-yhdistelmällä.

Paukun miehet eivät lähde Suomensarjaan löysin rantein taputtelemaan, vaan kaikkea muuta. Valmennuksesta kopin ottanut Marko Ruuskanen on tehnyt joukkueelle jo maaliskuun loppuun saakka perusraamit sisältävän harjoitusohjelman.

Ohjelma sisältää keskimäärin 5 harjoitusta viikossa, ja siinä on huomioitu sopiva rytmitys kaikkien pesäpallossa vaadittavien ominaisuuksien kesken. Laji, voima, nopeus, kestävyys ja lepo. Osa harjoituksista on tarkoitus tehdä yksin ja osa joukkueena.

Lajiharjoitusten lisääntyessä talven mittaan, yhteisharjoitusten määrä ja merkitys luonnollisesti kasvaa.

Alla vähän statistiikkaa ensimmäisestä harjoituksesta, jossa sykkeitä oli nostattamassa vielä raskas viikonloppukin. Tätä tahtia kevääseen saakka jatkaen, joka ikinen yksilö kyllä todellakin kehittyy talven aikana.!

Tässä siis yhdistetty salibandy ja kuntopiiri

Syke- ja rasituksen kertymäkäyrät

On muuten melko pitkä aika siitä, kun on tullut toteutettu jonkun muun laatimaa viikko-ohjelmaa. Suurella mielenkiinnolla lähden testaamaan, vieläkö paikat kestää nuorempien tahtia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti