perjantai 8. marraskuuta 2013

Ravinnon vaikutus hyvinvointiin ja suoritukseen

Hyvä ruoka, parempi mieli. Ja itse asiassa vielä hiukan tarkemmin muotoiltuna: kun vähän viitsiit katsoa ja miettiä, mitä syö, voit joka päivä varmasti huomattavasti paremmin.!

Ohessa yhden maamme ravintoalan ammattilaisen, Paula Heinosen luennosta kirjoitettu tiivistelmä Seinäjoen Sanomista.Itse olen nyt vuoden alusta saakka käyttänyt säännöllisesti vatsan limakalvoja ja suolistoa tasapainottavaa Forever 100% luonnollista kylmäpuristettua Aloe Vera juomaa. Tämä korjaa ja tasapainottaa vatsan ph-arvoa, oli se sitten kumpaan tahansa suuntaan väärässä tilassa.

Kun vatsa saadaan kuntoon, katoavat monet terveyteen ja mm ihoon liittyvät ongelmat. Kun vatsa ja suolisto on saatu kuntoon, niin kaikki hivenaineet ja vitamiinit imeytyvät paljon tehokkaammin. On sanomattakin selvää että jo pelkästään tällä jokapäivänen olo kohentuu huomattavasti.

Lisäravinteina käytän näiden lisäksi L-Arginiinia, jota suosittelen myös kaikille ihmisille. Varsinkin niiden, jotka urheilevat paljon tai joiden verenpainearvot ovat koholla, hyöty on erinomaisen looginen. Emme vain saa tätä elimistön luonnollista ja välttämätöntä aminohappoa tarpeeksi ravinnosta, siis sellaisessa muodossa, jonka elimistömme pystyisi hyötykäyttämäään.

Arginiinista lisää hiukan tuonnempana. Alla on vielä ote tuosta Aloe Vera-juomasta, joka 100% varmasti parantaisi sinunkin jokapäiväistä vointiasi.! Tuotteen valmistaja uskoo tuotteeseen (eikä syyttä) niin paljon, että takaa 3kk kuluessa tuloksia jokaiselle, muuten saa rahat takaisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti