lauantai 26. tammikuuta 2013

Jämin SM-hiihdot

Jämin SM-hiihdoissa on riittänyt jännitettävää, kilpailuja on jostain syystä ollut tällä kertaa erittäin mielenkiintoista seurata. Tähän mennessä mieleen on jäänyt mm Heikkisen Matin ylivoimainen voitto ja puheet että oli vähän tyhjä olo. Lupa on siis odottaa aika kovaa tulosta, jos MM-kisoissa on kunto kohdillaan ja olo "täydempi".

Kaisa Mäkäräinen osoitti, ettei hän turhaan kuulu ampumahiihdon kärkikastiin hiihtoajoissa(kin) mitattuna. Vaikka kaikki kotimaamme tähdet eivät viivalla olleetkaan, se ei himmennä SM-kultaa millään tavalla. Hieno suoritus, ja olisi mukava nähdä miten Kaisa ja vaikkapa viime aikoina aivan hurjaa vauhtia vauhtia ampumahiihdon MC-laduilla pitänyt Miriam Gössner pärjäisivät sileän kilpailuissa MM-hiihdoissa.

Yksi vaikuttava suoritus oli myös Matias Strandvallin ylivoima sprintissä. Miehen hiihtotekniikasta sopii ottaa mallia niin vapaalla, kuin perinteiselläkin tyylillä. Hyvänä päivänä on siis MM-mitali lähellä sekä miehissä, että naisissa myös lyhyemmillä matkoilla, näin ainakin itse haluan uskoa. Jää nähtäväksi onko tämä jälleen omaa optimismiani vai myöskin realismia.

http://www.jamism.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti