torstai 3. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 1st half

Pohjustukseksi vuonna 2012 tapahtunutta tiivistettynä, alkuun tammi-kesäkuu:

- Tammikuu: hiihtoa, futsalia piirin alasarjoissa, töitä, koulua, kamppailua pahojen alaselkäkipujen kanssa, valinta Nokian Renkaiden testikuljettajaksi linkki blogiin (19 reeniä, 21 tuntia)


- Helmikuu: sama setti jatkuu, valitettavasti selkäkivut estävät massahiihtotapahtumatkin. Muutto helmikuun lopussa Tampereelta Hämeenlinnaan. (13 reeniä, 13 tuntia)

- Maaliskuu: lähinnä hiihtoa ja kuntosalia, sen mitä Treella koulussakäynnin ja duunien lomassa ehtii. Selkäkivut vihdoin selätetty hieronnan, fysioterapian ja parin kk kovan venyttelyn ansiosta. Selkä on paha paikka, sen reistaillessa pahasti ei oikein mistään tahdo tulla mitään, ei edes nukkumisesta. (28 reeniä, 23 tuntia)

- Huhtikuu: viimeinen hiihtolenkki 14.4., kilsat jäi n 1200:aan selän kipuillessa. Maastopyöräily- juoksu- ja golfkauden avaukset.  (28 reeniä, 33 tuntia)

- Toukokuu: kohokohtina ehkäpä reenikaverin paluu Vietnamista hetkeksi kotisuomeen, pitkät maastopyörä- ja rullaluistelulenkit, DNA:n säbäturnauksen voitto ja luonnollisesti Linna Golfin kentän mahtava kunto. Myös futiskausi pyörähti käyntiin (Tre piiri 5div). (41 reeniä, 54 tuntia)

- Kesäkuu: elämän 1. maantiepyörän osto (Jamin Ventura Elite), viikon pyöräilyreissu Mallorcalle (ihan jäätävät reitit ja maisemat, suosittelen kyllä kaikille), SGL Trophyn osakilpailun voitto Linna Golfissa ja paikka suomen finaaliin. (37 reeniä, 59 tuntia)

Pari kuvaa Mallorcan maisemista:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti