lauantai 13. heinäkuuta 2013

Hämeenlinna - Lahti

Kotijoukkue lähti torstaiseen koitokseen hyvällä itseluottamuksella, peli on sujunut viime aikoina hyvin, ja kauden alusta oli jo selvä voitto alla päivän vastustajasta.

Takki auki ei peliin lähdetty, sillä Lahden nuori joukkue tiedettiin osaavaksi, varsinkin jos saavat onnitumisten myötä hengen päälle.

Ensimmäinen yllätys koettiin jo hutunkeitossa, jossa kapteenimme Ville Peltonen otti suurella itsevarmuudella kauden ensimmäisen voittonsa ja valitsi sisävuoron.

Ensimmäisen jakson aikana ulkopelin piti, ja sisäpeli toimi laajalla rintamalla. Joka vuorossa tehtiin tasaisesti juoksuja, jakso kotiin juoksuin 15-3.

Toinen jakso näytti jo ensimmäisen toisinnolta, kun olimme edenneet jo 7-0 johtoon. Mutta kuten useasti, yksi tuurilyönti voi muuttaa kaiken. Vastustaja onnistui lyömään leikkuripompun kakkosrajasta maisemiin, eikä palloa löytynyt heti heinikosta. Tuloksena 1+4 ja peli oli uudelleen käynnissä.

Tästäkään ei kokenut joukkueemme hätkähtänyt, vaan tyylitteli 10-7 jaksovoittoon, n 150 henkisen yleisön hurratessa villisti omilleen. Pelistä siis voitto 2-0 ja kolme pistettä kotiin.

Päivän pelistä on lehtijutun lisäksi syytä nostaa esiin Petri Kinnusen loistavat otteet, mies yritti välillä ottaa palloa kiinni jopa otsallaan. Tätä on todellinen joukkueen eteen pelaaminen. Päivän ykköspalkinto meni ehdottomasti oikeaan osoitteeseen.

Toinen hauska (ja pelottava) tapahtuma oli Mikael Mantilan lukkarointiharjoittelu ennen toista jaksoa, kun Laakson Artsi tuli viereen antamaan neuvoja. Siinä oli todellakin kaikki mahdollista. Mutta hienosti Miksu taisteli ja piti joukkueen ryhdikkäänä toisen jakson ajan.