lauantai 18. tammikuuta 2014

Paukun miesten harjoitustahti kiihtyy

Pesäpallokauden alkuun on aikaa noin 4kk, harjoituksissa on siirrytty maksimivoimakauteen, ja lajiharjoittelun määrää lisätään pikkuhiljaa kesää kohden. Tiivistä harjoittelua joukkueella on takana noin 3 kuukautta, ja jo nyt on nähtävissä huimaa kehitystä pelaajan jos toisenkin kohdalla.

Tänään vedettiin tiukka treenisetti läpi Pullerin hallilla, ohjelmassa oli tällä kertaa loikkia, 50m vetoja ja lyöntiä. Harjoituksissa on mukana vuodenaikaan nähden aina hyvin pelaajia, tänäänkin oli 10 miestä paikalla.

Ottoko on ensi kesän kärkimies.?

Kesän joukkueen runko on hyvällä mallilla, uusina kasvoina Laguunilla nähdään ainakin "hiukan korkeammallakin hetken palloillut" Valtteri Ketonen, pohjanmaan pikajuna Matti Asunmaa ja rakas paluumuuttaja Markus Sovelius. 

Lähes kaikki viime kesän runkopelaajat ovat pysyneet ringissä mukana, ja kun nämäkin ukot käyvät talven aikan läpi Marko Ruuskasen vetämänä tiukan harjoituskuurin, niin joukkueen luulisi olevan iskukykyinen heti kevään ensimmäisestä ottelusta alkaen.

Tässä otokset päivän lajiharjoitusosiosta:

Lasse Vartiainen & Markus Sovelius

Tony Vuorinen ja Otto Vesala

Jussi Merivalo & Timo Niemi-Nikkola

Oskari Karevaara ja Matti Asunmaa

Hyvältä siis näyttää, niinkuin kuuluukin. Ja laadukkaalla harjoittelulla mennään joka päivä parempaan suuntaan. Jos ei halua olla pahasti hakoteillä, niin ei kannata veikata kaupungin pesäpalloylpeyttä häntäpäähän ensi kesän koitoksissa, vaan tunnustaa väriä heti kauden alusta saakka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti