maanantai 11. maaliskuuta 2013

Pogostan valmistautuminen

No niin, golfmessut on sujuvasti paketissa, eihän tuolla Pasilassa tullutkaan vietettyä kuin 5 päivää putkeen. Mutta se siitä ja katse eteenpäin.! Tällä viikolla odottaa seuraava haaste urheilusuorituksienkin saralla. Pogostan hiihdon 51km vapaalla su 17.3. klo 9 alkaen Ilomantsissa.

Viimeisellä viikolla ennen hiihtoa ei kannata enää ihmeitä yrittää. Ehkäpä yksi kovempi harjoitus viikon alkuun, ja sitten enää hyvin kevyttä harjoittelua. Omalta osaltani viikko näyttää suunnilleen tältä:

Maanantai: tiukka ylämäkitreeni, 10 x n 2min nousut vapaalla. Alle ja päälle verryttelyt.
Tiistai: hieronta
Keskiviikko: kevyt lenkki 1h PK, pari lyhyttä vetoa ehkä
Torstai: kevyt lenkki 1h PK, pari lyhyttä vetoa ehkä
Perjantai: lepo ja matkustus Savonlinnaan
Lauantai: Savonlinnasta Ilomantsiin aamulla katsomaan perinteisen hiihtäjien maaliintulot. 30min kevyt harjoitus samalla.
Sunnuntai: klo 9 startti

Tankkauksen osalta mennään normiruuilla, toki yritän katsoa että pe ja la tulee syötyä riittävän usein jotta hiilihydraattivarastot on täynnä (5-6 krt/vrk). Su aamuna normiruuat, ei kannata tehdä mitään normaalista poikkeavaa.

Kisan aikana laitan CamelBakin selkään ja otan muutaman geelin matkaan mukaan. Toivottavasti ei ole niin kylmä että letku jäätyisi. Pakkasella juomarepunkin käyttö on taitolaji.! Pitää juoda todella usein niin on edes jotain toivoa..

Sääennuste tällä hetkellä, aamulla startissa saattaa siis olla melko kylmä:
http://www.foreca.fi/Finland/Ilomantsi/tenday

Paikan päälläkin voi ilmoittautua, joten mukaan vain rohkeasti edelleen.!
http://www.pogostanhiihto.fi/fi/etusivu/

Valmistava harjoitus nappikelissä Ahvenistolla Hämeenlinnassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti