torstai 1. tammikuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta 2015

Kiitos toisestakin vuodesta kaikille blogini lukijoille. Toivottavasti olen pystynyt innostamaan jälleen muutaman uudenkin ihmisen liikunnan ja kuntoilun pariin.

Vuosi 2014 oli suoraan sanoen hurja. Paljon iloa, suurta surua, palkkatöistä pois jättäytyminen ja yrittäjäksi siirtyminen. Intohimo urheiluun, kuntoiluun ja hyvinvointiin liittyen on muuttunut suureksi osaksi myös työtäni. Uusi asunto, toisen tutkinnon loppuunsaattaminen ja monet hienot tapahtumat ovat pitäneet huolta siitä, ettei pelkästään peukaloita ole tarvinnut pyöritellä. On päälle laitettiin vielä pystyyn golf/urheilusimulaattori Aulangolle, mukava olla tälläkin tavalla tuottamassa uusia harrastusmahdollisuuksia Hämeenlinnan alueella.


Vuonna 2015 jatketaan kasvua ja kehitystä, nyt kun on alkuun päästy. Työn osalta yksi keskeinen on tarkoitus saada mahdollisimman moneen yritykseen aktiivisempi ja monipuolisempi työhyvinvointiohjelma, jotta ihmisten terveys, kunto ja jaksaminen saataisiin askel kerrallaan parempaan suuntaan. Samalla on kova tahto päästä luomaan uusia työpaikkoja, ja auttaa uusia ihmisiä myös yrittäjyyden alkutaipaleella.

Urheilun saralla tavoitteet ovat myös korkealla. Finntriathlon Tahko ja täysi matka 15.8. Tietääpä miksi koittaa käydä lenkillä, koska täytyy olla todella kovassa kunnossa tuosta urakasta maaliin saakka suoriutuakseen (3,8km uinti, 180km pyöräily ja 42,2km juoksu).

Välietappeja mahtuu matkalle, ainakin Pogostan Hiihto, Finntriathlon Vanajanlinna, Hollolan maastotriathlon ja Hauhon jokamiestriathlon.

Yksi mukava tavoite on myös olla kehittämässä jälleen Linna Golfin jäsentoimintaa, ja mahdollisesti olla myös uuden maastopyörätapahtuman järjestelyissä mukana.

Siispä Hyvää ja Liikunnallista Uutta Vuotta 2015.! Pidetään itsestämme huolta ja kannustetaan myös lähimmäisiämme tekemään niin.!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti