lauantai 22. kesäkuuta 2013

Paikallistaisto Lammilla

Keskiviikkona käväistiin kylässä naapuripitäjässä, vuorossa oli ottelu Kanta-Hämeen herruudesta: Lammin Luja vs Hämeenlinnan Paukku. Joukkueemme lähti otteluun selvänä ennakkosuosikkina, alla kun oli vasta yksi niukka tappio. Lammi puolestaan oli onnistunut kokoamaan vain yhden pisteen kauden ensimmäisistä 4 ottelustaan.

Ottelu eteni aikalailla kuten olimme suunnitelleetkin, ulkopelimme oli totutun tiukkaa, eikä vastustajalle annettu juurikaan tilanteita. Joissakin vuoroissa jopa 1-pesälle pääseminen tuotti suurta tuskaa Lammilaisille.

Sisäpelissä nähtiin muutamia hienoja suorituksia, ja joukkue pelasi hyvin yhteen. Eritoten akseli Antti Väistö (1/4) - Ville Peltonen (1+3/2) - Lasse Vartiainen (3/2) - Timo Niemi-Nikkola (7 lyötyä) toimi erinomaisesti (suluissa lyödyt/tuodut).

Molemmat jaksot ratkesivat aikalailla heti alkuunsa, lopputuloksena 0-2 voitto, jaksojen mennessä 0-10, 0-10. Jos tähän päälle mm allekirjoittanut olisi ollut liikkeellä "hiukan" terävämmällä lyöntivireellä (mm 2 hutia näpy-yrityksistä), lukemat olisivat saatteneet olla vielä murskaavammat.

Erityiskiitos kuvista pienestä polvioperaatiosta hyvää vauhtia toipuvalle Jussi Merivalolle. Tämäkin mies nähtäneen jo lähiviikkoina kentällä jälleen myös pelipaita päällä.

Ja päälle onnittelut tuoreelle ukkomiehelle, Mr Kinnuselle.!

HäSa 20.6.2013

Sarjataulukko 19.6.2013

Sarjataulukkoa katsellessa huomio kiinnittyy joukkueemme päästettyihin juoksuihin. Ulkokenttämme on ollut timanttisen kova alkukaudesta, koska jos antaa keskiarvolla n 4,5 juoksua per peli vastustajalle, niin omaa erinomaisen hyvät mahdollisuudet voittoon jokaisessa ottelussa.

Vielä kun sisäpeli terävöityy peli peliltä entisestään, niin vastustaja saa todellakin tehdä parhaansa jos aikoo ryövätä pisteitä Hämeenlinnan ylpeydeltä.