maanantai 2. syyskuuta 2013

Espanjan matka jäi pienestä kiinni

Voi Henkka minkä teit. Päivä muuttui tiukaksi jo tosiaan menomatkan arvonnassa, kun ehkäpä kaksi ennakkoon tasokkainta (ainakin top5:ssä olevaa) joukkuetta arvottiin semifinaaliin vastakkain. IT Voimala oli hankkinut vahvistukseksi Erno Kalalahden, joka on mm entisiä maajoukkueen kantavia voimia.


Peli pysyi koko päivän erittäin tasaisena, välillä Rotor ja välillä IT Voimala kävi 1up, mutta kahden reiän karkumatkalle kumpikaan ei päässyt kertaakaan. Vielä 16 väylän jälkeenkin tilanne oli kutkuttavasti tasan. Ja kaikki oli mahdollista.

17.väylällä päivän hyvin pelannut parini Järvisen teki jälleen hyvän avauksen jälkeen par:in, ja homma näytti hyvältä. Mutta vastustajan Jan Engman löi jäätävän bunkkerilyönnin 40 senttiin, ja vei reiän saatuaan yhden lyönnin tasoitusta ko reiällä.


18.väylällä meillä oli siis korkeintaan mahdollisuus tasoittaa. Tähän olisi lopulta vaadittu par-tulos joko minulta tai Pablolta. 480 metrisellä par-5:lla tämä ei lähtökohtaisesti kuulosta mahdottomuudelta. Lähellä se kummallakin oli, mutta bogit korttiin, ja Erno sai kunnian upottaa putin, joka lähetti IT Voimalan joukkueen Barcelonan finaaliin.

Päivän pelit menivät EGCC:n upealla merenrantakentällä kuitenkin upeasti, ja kuvaan kuuluva tiukka matsi käytiin hyvässä hengessä. Tottakai on mukavampi voittaa kuin hävitä, mutta eipä tappio kyllä tällä kertaa huonolle tiimille tullut.


Abacus Tour jatkuu tämän viikon perjantaihin saakka kuitenkin vielä Virossa, joten raporttia kuulunee perästä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti