sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Paukku vs Kouvola 1-0

Täältä Tallinnan maalta täytyy raportoida myös pesäpallon merkeissä. Paukku pelasi tänään toiseksi viimeisen runkosarjapelin, vastassaan sarjan kovimpiin joukkueisiin kuuluva Kouvola.

Paukku ei saanut tänään sisäpeliä rullaamaan kuulemma alkuunkaan. Ulkopeli oli kohtuullisen hyvää lukuunottamatta paria läpilyöntiä. Kun Kouvolakaan ei onneksi saanut ihmeitä aikaan, niin peli oli äärimmäisen tasainen, jaksojen päättyessä 2-2, 2-1.

Täten kuitenkin se tärkein, eli voitto Paukulle. Pitää osata voittaa myös huonona päivänä, se erottaa hyvät joukkueet niistä hiukan huonommista.

Seuraava ja viimeinen runkosarjapeli on torstaina 5.9. klo 18 Hämeensaaressa Rekolaa vastaan. Ottelussa ei sinänsä mitään panosta ole, mutta Paukku kylläkin yrittää terästää otettaan kauden tärkeimpien pelien kynnyksellä.

Jatkopelit koittavat nimittäin ennemmin kuin pian, kun jo 8.9. klo 13 PuMu saapuu Hämeensaareen ottelemaan etelälohkon herruudesta, ja ottelu"sarja" on kerrasta poikki. Tässä ottelussa olisi siis siitä olla vireessä.!

Siitä ei nyt jaksa jauhaa enempää, että mitä järkeä on hakata koko kesä palloa, jos nousukarsinnan ensimmäinen osa on kerrasta poikki, ja joskus syyskuun puolivälissä. Voisiko kenties pelata lyhyemmän tai tiiviimmän runkosarjan, ja otella useamman ottelun näissä tärkeissä koitoksissa, jotta varmasti oikea, eli parempi joukkue menee jatkoon.?

No mutta näillä mennään, ja se on sama molemmille. Toivomme luonnollisesti kaikki kynnelle kykenevät paikalle kannustamaan Paukun miehet seuraavalle sarjatasolle.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti