torstai 5. syyskuuta 2013

Paukulle jälleen voitto

Eihän tämä nyt yllätyksenä tule, mutta Paukku voitti jälleen tänään ottelunsa miesten maakuntasarjassa. Jaksot olivat 2-0, 9-2, joten siis 3 pistettä lisää plakkariin.

Kun en ollut ottelussa paikalla, niin olen ehkä hiukan huono sitä kauheasti kommentoimaankaan. Tilastojen valossa normaalit veijarit siellä on näemmä loistaneet, Tinke 1+3/2, ja kärkkärit 11/12, ja Mixu 4/4, kärkilyönnit 9/13. Tilastoista on vielä pakko nostaa esiin Jere "Jertsu" Vuorinen, 100% tehot ja poika on ala-asteella. Aivan sairaan kova sälli.!


Runkosarja on näin ollen saanut päätöksensä, eikä tässä kai epäselväksi jää kenellekään mikä joukkue on hallinnut maakuntasarjan etelälohkoa.


Loppupelit alkavat yhtä pian kuin päättyvätkin. Koska keskilohkon ykkösjoukkue Keuruu on ilmoittanut, ettei Suomisarjaan ole mahdollisuuksia lähteä, on sarjanousu oman lohkon voitosta kiinni. Ja tämä ratkaistaan yhdessä ainokaisessa ottelussa jo tulevana sunnuntaina, 8.9. klo 13 Hämeensaaressa. 

Helsingin Puna-Mustat ei missään tapauksessa ole huono joukkue, joten parastaan Paukku saa laittaa, mikäli mielii pelata ensi suvena seuraavalla sarjaportaalla. Nyt jos koskaan tarvittaisiin myös kannustusta, ja kun on luvattu vielä aurinkoista säätäkin, niin tule ihmeessä paikalle kirjaimellisesti huutamaan Hämeenlinnan pesäpalloylpeys Suomisarjaan.!!!

Kioskissa myös tarjolla kahvia ja tuoretta pullaa kuten aina..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti