lauantai 6. huhtikuuta 2013

Blogini lukijoista

On mielenkiintoista välillä katsoa, mistä kaikkialta käsin blogiani luetaan. Ja hauska huomata, että hiihtojuttuja luetaan mm Vietnamissa, joskin näihinkin "syyllisiin" löytyy kohtuullisen hyvä veikkaus..

Otan mieluusti vastaan myös palautetta, ja kirjoituksia saa kommentoida. Kiinnostaako enemmän kisajutut, välinetestit, reenimetodit, kuvakoosteet, vai kenties joku muu.? Mukavasti aikalailla kaikki jutut ovat kiinnostaneet, suuri kiitos siitä lukijoille. Tämä motivoi blogistia kirjoittamaan tarinaa silloinkin kun runosuoni ei syki herkimmillään. Onneksi näitä päiviä on harvoin.!

Nyt keväällä on pieni tauko kisatapahtumista, talvitriathlonin SM:t huokuttelivat, mutta päätin jättää ne väliin ja kerätä intoa kesän lukuisiin tapahtumiin. Golfia, pesäpalloa, maastopyöräilyä, juoksua ja triathlonia on ainakin luvassa ihan kisojen puolesta, päälle luonnollisesti kaikki reenit ja järjestäjän roolissa vedetyt tapahtumat.

Mahtava kesä siis tulossa jälleen, just cant wait.!

viime päivien latausmääriä maittain

Toivottavasti jaksatte pysyä mukana matkassani myös jatkossa. Toivon että kirjoitukseni motivoivat myös kanssamatkustajia harjoittelemaan, elämään terveellisesti ja osallistumaan rohkeasti kaikkiin hulluimpiinkin tapahtumiin. Kerran täällä vaan ollaan, joten nautitaan siitä ja kerätään kaikkia mukavia kokemuksia joita voi muistella sitten kun polvi ei nouse lenkillä enää entiseen malliin.. 

2 kommenttia:

  1. Täällä Vietnamin syyllinen avautuu. Kaikin puolin mukava urheilupainotteinen blogi ja päivityksiä ilmestyy suhteellisen tiheään. Lisäksi vielä monelta eri saralta positiiviseen sävyyn. Nyt kun otit puheeksi viimeisimmässäsi kommentoinnin, niin itsekin vasta havahduin, että se on mahdollista. Hieman hämmentävästi kommentoinnit ovat ei kommentteja kohdan alla. Muokkaa kohta esim. Kommetoi niin epäilen, että alkaa tulla enemmän palautetta ja keskustelua.
    Nimin. Vietnamin kovin hiihtäjä.(Epävirallinen tietolähde)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Teme palautteesta. Blogin pohja on Googlen tekele, en kauheasti pystyne vaikuttamaan tuohon asiaan. Mutta tervetuloa vaan takaisin sitten kesäkuussa, Aksulle jo vuodin tietoa että saanee reenikaverin. Pitää tulla pitämään korkeanpaikan leiriä sitten teidän kanssa..

    VastaaPoista