torstai 4. huhtikuuta 2013

Wilsonin talliin

Golfkausikin lähestyy, vaikka hiihtokelit on vielä parhaimmillaan. Jostain kumman syystä keväällä tulee päivitettyä loputkin mailat ja karrybägi Wilson Staff-merkkisiksi. Nälkä yleensä kasvaa syödessä, joten nähtäväksi jää, joutuuko myös jo oikeanmerkkiset raudat päivättämään FG Tourista FG Tour V2:een.

Wilsonin kanto- ja minibägi löytyvätkin jo kaapista. Loppujen mailojen osalta aion turvautua fittaukseen, jotta saan varmasti itselleni sopivat välineet. Voi keskittyä vain ja ainoastaan pelaamiseen.

Palloa ei tarvitse onneksi vaihtaa, hyväksi ja hinta/laatu-suhteeltaankin ehkäpä jopa markkinoiden parhaaksi havaittu Wilson Staff FG Tour on ja pysyy luottopallonani. Aiemmin käytin monien muiden tavoin Pro V1:stä, mutta viime kesänä totesin, että FG Tour on vähintään yhtä hyvä pallo, ja sen saa reilusti järkevämmällä hinnalla.

Nimenomaisesti palloissa Wilson Staff on kyllä onnistunut erinomaisen hyvin viime vuosina, tälle kaudelle uudet DX2 Soft ja DX3 Soft ovat jälleen edeltäjiään pehmeämpiä, ja varsinkin hintaansa nähden ominaisuuksiltaan muutenkin vertaansa vailla olevia tuotteita.

Myös pelihanska pysyy vanhana tuttuna tuttuna Cabretta-nahkaisena Comform Perfect Fittinä. Tälle kaudelle istuvuutta ja pitoa on tullut vielä entistä enemmän.

Vaikka talven aikana on tullut häärättyä pääosin muiden lajien parissa, voi myös golfkesään lähteä luottavaisin mielin, kun on varusteet kunnossa. Ja elämän ensimmäisen kentän ihannetuloksen alituksen metsästys saa jatkua..

Uusi D-100 draiverini tullee näyttämään tältä

Näyttää siltä ettei edes pysty lyömään alle 300m driveja..

D-100 hybridi näyttää mukavan sirolta

Tässä palloista FG Tour X-versio

Comform-hanska, pehmeää Cabretta-nahkaa

Vielä hyväkuntoiset FG Tour rautamailat

Rauta-4 ei ole paljoa osumaa saanut

Vartena näissä jämäkkä Riflen Project X 6.0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti