lauantai 13. huhtikuuta 2013

Golfia ja hiihtoa

Viimeisetkin lumet alkaa sulamaan vesisateessa, ja mies keskittyy pääasiassa golfin US Masterssin ja hiihdon Suomen Cupin seuraamisiin töllön välityksellä. Toki tänäänkin on käyty jo oma lenkki vesisateessa sivakoimassa, ja voin kertoa ettei tullut yksikään metri ilmaiseksi.! Mutta mieli on sitä parempi reenin jälkeen, tietääpähän käyneensä.

Mielenkiintoisia kilpailuja ovat nuo molemmat tv:stä seurattavat, varsinkin rapakon takana käytävässä koitoksessa riitti jännitettävää jo toisella kierroksella. Siinä että pääsikö kisan kaikkien aikojen nuorin (14v) pelaaja, Kiinan Tianleng Guan, viikonlopun kierroksille. Kun Jason Day ei saanut pirkkuputtia upotettua 18:sta, niin näemme onneksi tähän nuoren sensaation otteita myös lauantaina ja sunnuntaina.


Kisan voitosta Tianlang tuskin vielä nousee taistelemaan, on jo varsin ihmeellistä ja toki myös hienoa, jos hän pystyy pelaamaan Augustassa tuloksia parin pintaan myös viikonloppuna. Muistettava myös on se, ettei näin nuori pelaaja ole koskaan PGA Tourin historiassa selvittänyt tietään vkl:n kierroksille. Missään tusinakilpailussakaan. Joten voidaan todellakin puhua sensaatiosta, joka toivottavasti osaltaan siivittää golfia uuteen lentoon Kiinassa.

Kuka sitten vie vuoden ensimmäisen Majorin.? Oma veikkaukseni asiasta alla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti