maanantai 15. huhtikuuta 2013

Jaksaa, jaksaa.!

Meinaa alkaa jo kieltämättä näin klo 01:n jälkeen ramaisemaan, vaikka Masterssin rartkaisuhetket ovat käsillä. Tilanne on tiukka, 2 väylää jäljellä ja 3 miestä 1 lyönnin sisällä toisistaan. Kyllä tämäkin jaksetaan maaliin saakka.!

Tänään olin duunikeikalla mukavassa tilaisuudessa, erään golfklubin naisten kauden avajaisissa. Kyllä sielläkin jo kovasti odotettiin kauden alkua, ja mielenkiinto kauden uutuustuotteita kohtaan oli taattu. Keikalla olin siis tällä kertaa maahantuomamme Abacus Sportwearin puolesta.

Duunikeikan jälkeen jaksoin vielä vaivautua iltalenkille ladullekin. Ihan sai yksin hiihdellä Ahvenistolla sunnuntai-iltana klo 20 aikaan. Jännä juttu.! Luisto oli ihmeen hyvä, vaikka lämpöä oli +6 astetta. 17km meni kevyesti tuntiin, vaikka mukana oli vähän suksitestiäkin jälleen.

Tiukka mietintä on samalla menossa, mikä olisi seuraava tavoite urheilurintamalla. Golfissa kotiklubin, eli Linna Golfin kauden avauskisaan voisi laittaa tiukan 80 lyönnin tavoitteen. Kun ei ole talvella koskenut mailoihin, niin mitä vain voi tapahtua.

Ehkäpä touko-kesäkuussa pitää polkea yksi pyöräilykisa, mutta mikä.? Olisiko kellään hyviä ehdotuksia.?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti