maanantai 5. elokuuta 2013

Audi Business Aamu Playoffs

Maanantaiaamu alkoi rapsakasti tapahtumantäyteisen viikonlopun jälkeen. Kello pärähti soimaan 5:45, ja eikun Linna Golfin suuntaan. Vuorossa oli Audi Business Aamun playoffien ensimmäinen kierros Rotor Formin joukkueella.


Homma on raakaa tässä vaiheessa, koska moodi on kerrasta poikki, tulos tai ulos. Vastassamme oli Pohjantähden joukkue, parina heillä TJ Eero Ylä-Soininmäki ja HPK:sta tuntumpi Risto Korpela. Playoffeissa pelataan 9 väylää bestball-reikäpelinä (3/4 tasoituksin), ja tasatuloksen sattuessa jatketaan voittoon saakka.

Golfpisteen Henry Lahtonen selostaa miten päivä etenee

Joukkueemme taktiikka Järvisen Pasin kanssa oli oma pelikirja ja fiksu tuloksenteko päivän eväillä. Pientä aamukankeutta oli kylläkin havaittavissa, sen verran vinoon lähti molempien avaukset Linnan 10.tiiltä. Hyvin pelannut parini Pablo onnistui kuitenkin tekemään par:in tälle par-5:lle, jonka turvin pääsimme johdossa 11.väylälle.

Tästä etenimme aikalailla vuorotahtiin väyliä voittaen aina 15.väylälle saakka, jota ennen olimme 1up. Itse sudin pallon huonolla osumalla nappiavauksen jälkeen alle 200 metristä vain reilut sata metriä eteenpäin, toki päästen jatkolyönnillä puttaamaan birdietä. Mutta mitä tekeekään Jukureiden peruspakkimme Pablo, iskee hivenen vinon avauksen ja jatkosiirron jälkeen pallon griinille n 165 metristä ja upottaa birdien. Rotor 2up.

Pablo avaa 16.sta

Ja Andy perässä (huomaa tiimiasut by Abacus)

Sain lyötyä hyvän rauta-8:n 150 metristä tämän par3:n takaylätasolla olevalle lipulle, putti 4 metristä ei uponnut, mutta par varmisti meille reikävoiton, kun vastustaja ei saanut bogia parempaa aikaan. Voitto siis kirjattiin Rotorille luvuin 3/2.

Pudotuspelit jatkuvat Linnalla heti torstaiaamuna 8.8. klo 7:30, kun vastaan asettuu Porin SS-Team. Tiukka peli on jälleen tiedossa, ainakin jos vastustajan nimeä on uskominen. Tuon ottelun voittaja lähteekin sitten jo Viron EGCC:lle 2.9. pelaamaan semifinaalia, josta parhaat pääsevät finaaliin Barcelonaan PGA Catalunyaan.

Perussuomalaiseen tapaan nöyrästi lyönti ja väylä kerrallaan edetään, ja katsotaan mihin se riittää.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti